Ezen az oldalon a kommentelők miért egymás válaszaira válaszolgatnak?
Figyelt kérdés
Észre vettem hogy általában a válaszolók egymásnak okoskodnak,egymással kötözködnek,nem a kérdésre válaszolnak.És van hogy így emiatt az összes komment már nem a kérdésről szól amit feltettek.2016. máj. 11. 23:51
4/19 anonim válasza:
Hát ilyenek az emberek. Egymásnak esnek, a kérdező meg egy darabig figyeli, majd szomorúan elkullog.
5/19 anonim válasza:
Miért csak a 4-est kérdezed, a többi már nem is érdekel? Pedig olyan finom milánói makarónit ettem...
6/19 anonim válasza:
Szaisztok. Én az előbb ettem meg két fasirtot és feljöttem ide, annak reményében, hogy gyorsan elalszom végre.
Amúgy szerintem azért, mert nem veszi senki komolyan a szabályokat. Nem "nyilvánosban" kellene egymással vitázni plusz lehet jelenteni a kommentet. A veszekedés provokálókat szoktam egyedül jelenteni.
7/19 A kérdező kommentje:
:DDD
2016. máj. 12. 06:09
8/19 anonim válasza:
Ettem egy kis medvesajtot sonkával meg kenyérrel,májgombócleves lesz az ebéd,te se szeretitek? :(
10/19 anonim válasza:
persze hogy, mi se, mert nem messze van Lajosmizse, ott születtünk te se, mi se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!