Miért nem lájkolják egymás képeit?
Nem mindenki a lájkolások világában él... S van, aki csak azt lájkolja, ami nagyon tetszik neki. Most miért kéne lájkolnom valakinek a képét, csak mert a párom?
Hogy Te mit csinálsz, az egy dolog, de nem mindenki működik így.
A példánál már csak az a jobb, amikor valaki feltesz egy saját fotót és még lájkolja is.
Részemről igen csökkentett módban használom a lájkot.
Élőben?
Nem tudom, hogy lehet iylet mondani, mikor a szülinapi köszöntőket is fb-re teszik ki nyilvánosan olyannak, akivel együtt laknak vagy tudják a számát.
Én lájkolok évi 15 dolgot amúgy, pedig van ismerős bőven. Posztom ennyi sincs, nyugi. Az se, hogy van-e valakim, és ki az.
Értsd már meg, hogy a párommal megosztok mindent ÉLŐBEN, elmondom neki, ha tetszik amit csinál, ha büszke vagyok rá. Az NEKI szól, és csakis neki. Ehhez nem kell a négyszázhetvenedik ismerős Mucikának is ezt olvasgatni.
A facebookon a felületesebb ismeretségeimet ápolom, amennyire fontosak. Régi osztálytársak, munkatársak, távolabbi ismerősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!