Milyen emberek szoktak itt válaszolgatni a gyakorin?
Lehet, hogy te is viccnek szántad ezt a mondatodat?
Amiket én olvastam, egyik-másik már a becsületsértés határait is súrolja.
az 5 nekem jött? az 1.2.3. miatt írtam, viccelnek és magam is viccoltam. Egyébként meg az emberek sokfélék, minden ember más és más, és mindenféle van, és itt is.
Azt tudtad, hogy még két egyforma hópehely sincs? mind hatszögletű kristály, de min más és más.
Na, még egy idióta kérdés (beszálltam a vicchullámba)
Én azt vettem észre, hogy az emberek azért alapvetően segítő szándékkal válaszolnak. Előfordul, hogy valaki nagyon kiakaszt a hozzáállásával, és többen megpróbálják meggyőzni, hogy ez így nem jó, ő meg köti az ebet a karóhoz és hülyeségeket hoz fel, na ilyenkor szktak elszabadluni az indulatok, meg van 1-2 téma, ami annyira megosztó, hogy úgyis vérre menő vita lesz alatta (abortusz, vallás, nemi erőszak, miért hülyék a férfiak, miért hülyék a nők, politika).
Meg persze vannak szerencsétlenek, akiknek az jelenti a fő szórakozást, hogy névtelenül, marha bátran beszólogatnak valami hülyének, aki feltett egy kérdést.
A lekezelő válaszokról annyit, hogy ha a kérdező nem akar szarkasztikus választ, ne tegyen fel hülye kérdést. Hadd idézzem a "ha k*vának állsz, ne csodálkozz, hogy megba*nak"mantrát.
Az ezzel az egyetlen probléma, hogy ha én kapok egy baromi kioktató választ, akkor megnézem, van-e benne igazság, és ha nincs semmi használható, figyelmen kívül hagyom. De egy kétségbeesett, magányos, épp krízist megélő ember nem fog így tenni.
Kedves Kérdező,
itt mindenféle népektől kapsz választ. Az a döntő a ittmaradásodban/látogatásod gyakorisága szempontjából, te mit veszel magadra (a trollok válaszaira reagálni se érdemes sztem), és melyik választ tartod értelmesnek. Aki értelmesen válaszol neked, annak írj privátot, és kész.
Az ide látogató emberek egy része se nem intelligens, se nem kulturált, és még disztingválni se tud. Ne legyenek irreális elvárásaid. De ne is vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!