Hangulatember. Amikor rossz kedvem van, ömlik a szar a médiából a pofámba akkor aztán pesszimista, képes vagyok szomorkodni a "kis" farkam miatt úgy hogy 17 centi.
2022. nov. 5. 12:28
3/7 anonim válasza:
Mivel 2-4 wvente ha találok olyat aki tetszene, mondhatnám azt is hogy pesszimista es ezért nem merem kidobni gyakorta az aktuálist is.
De sanszos hogy ez a reál ahogy elnézem, mert nyitott szemmel járok
2022. nov. 5. 12:36
4/7 anonim válasza:
Hangulatember, ez újdonság, de nem vagyok rá túl büszke. Hajlamos vagyok hihetetlen mód pesszimista lenni, amikor egy rakat negatív dolog történik velem, vagy kicsit többet olvasom a híreket, mint kellene.
2022. nov. 5. 13:33
5/7 Metionin válasza:
Inkább realista. Próbálom mindig a lehető legjobbat remélni de fel vagyok készülve a legrosszabbra is. Kifejezetten idegesít, ha valaki kizárólag pesszimista vagy kizárólag optimista és bizonygatják, hogy jaj de rossz/jó a helyzet, miközben baromira nem az. Mindig vannak lehetőségek, ezek közül pedig vannak jók és rosszak.
2022. nov. 5. 15:05
6/7 anonim válasza:
Volt pár évem amikor optimista voltam. Voltak céljaim, lakás vásárlás kezdésnek majd abból tovább lépni. Munkahelyen fentebb lépni, magasabb fizetés, fejlődés. Mellette megtakarítás, autót vásárolni, minden szépen nézett ki. Emberileg, barátilag s rendben voltam, volt társaságom.
Most pesszimista vagyok, egy panelban lakom és nem látom, hogy ebből valaha fentebb tudnék lépni, de legalább van lakásom a sok proli között. Társaságom valahogy eltűnt az elmúlt években, betett a Covid. Anyagilag sem úgy fejlődöm, a munkahelyem maga is megrekedt ennek megfelelően én is, és azt érzem, hogy csak stagnálok. Egyszerűen nem látom azt a biztos jövőt amit akár csak 2-3 éve.
2022. nov. 5. 15:08
7/7 A kérdező kommentje:
#5 Én is mindig ezt mondom akkor, mikor a környezetemben valaki le pesszimistáz... :D Pedig csak reálisan látom a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!