Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnak ahhoz a nők, hogy...

Mit szólnak ahhoz a nők, hogy a férfiak szerint nem alkalmasak vezető pozícióba, mert az érzelmek vezérlik őket a józan paraszti ész helyet döntéseink meghozatalában?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 10:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
#20 Ha arra gondolsz, mikor rám kiabálnak hogy "b*sználak", nekik is visszaszólok, képzeld, mert nem vagyok tárgy amin mások szabadon kiélhetik a frusztrációjukat és szexuális vágyaikat.
2022. nov. 5. 12:45
 22/27 anonim ***** válasza:
22%
Valakit érdekelsz?
2022. nov. 5. 12:47
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

"Mit szólnak ahhoz a nők, hogy a férfiak szerint nem alkalmasak vezető pozícióba, mert az érzelmek vezérlik őket a józan paraszti ész helyet döntéseink meghozatalában?"

Férfi vagyok, még a vak is látja hogy a kérdés általánosít!!!!!!!!!!!!!!!

2022. nov. 5. 12:47
 24/27 anonim ***** válasza:
81%

Privát is tudtok veszekedni!😀

Talán a többi ember majd a kérdésre ad választ!

2022. nov. 5. 12:49
 25/27 anonim ***** válasza:
16%

"Mit szólnak ahhoz a nők, hogy a férfiak szerint nem alkalmasak vezető pozícióba, mert az érzelmek vezérlik őket a józan paraszti ész helyet döntéseink meghozatalában?"

Ez így van. Alapból a nők nem képesek kezelni a hatalmat. Már kisgyerekkoromban megtapasztaltam mikor másik iskolaigazgató érkezett. Egy frusztrált okoskodó bunkó nő volt. Pár férfi tanár el is ment miatta, aztán egyre jobban pukkant le az iskola mert a férfi tanárok rendezték a legtöbb eseményt. Ők biztosították a kellékeket és hasonlók. Táncot, hangszeren való játékok, éneklést is oktattak, de megszűnt mert elmentek.

De ha megnézzük a nagyobb cégeket akkor is azt látjuk hogy van egy férfi aki felépített egy nagy vállalatot aztán meghal, lányáé lesz a cég és becsődül.

Legtöbb nő aki elért valamit az a testéből érte el.

Szerintem a nők pár százaléka tesz hozzá valódi értéket a világhoz a testén kívül. Ők valószínűleg tudósok, vagy normális családanyák.

2022. nov. 5. 12:57
 26/27 anonim ***** válasza:
16%

Valamint már 2-3 generáció felnőtt a nőkből úgy hogy egyenjogúság van és még mindig nem jutottak sehova.

Aki például benne van az első 100 leggazdagabb ember listájában az is csak azért mert a top10-ből házasodott valakivel össze.

2022. nov. 5. 12:59
 27/27 anonim ***** válasza:
73%
Általában nekem az a tapasztalatom, hogy nem az a gond, hogy nő vagy férfi, hanem, hogy nincsen képesítésük. Nálunk általában az van, hogy ha ott voltál 3-4 évet és megüresedik egy vezetői hely akkor megkapod az állast. Rohadtul nem nézik milyen képesítésed van, mennyire vagy jó vezető, lényeg, hogy szakmailag legyél ott..
2022. nov. 5. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!