Mit szólnak ahhoz a nők, hogy a férfiak szerint nem alkalmasak vezető pozícióba, mert az érzelmek vezérlik őket a józan paraszti ész helyet döntéseink meghozatalában?
Rég rájöttem már hogy amit a férfiak mondanak a nőkről, az nem a nőket jellemzi, hanem a férfiakat.
Itt van mögöttünk többezer évnyi férfi nonszensz; háborúk végtelen sorozata kapzsi, gőgös, gyerekes okok miatt. Férfiak által alapított vallások, amiknek se fülük, se farkuk, de egy dologban mind megegyeznek: hogy a férfiak a fsza gyerekek, a nők meg a csicskák. Azt a nőt meg, aki nem hitt ebben, a környezete ferfijai jobb esetben vagy laposra verték, vagy rosszabb esetben megölték. Ezeknek a véleménye számítson nekem?
Vagy vegyük a modern kort; Putyin, Trump, Kim Dzsong Un, a teljes arab politikai felhozatal, Gyurcsány, Orbán... Soroljam még? Ha röhögni akarok egy jót, keresek youtubeon egy videót, amin ostoba, nepotista politikusok, (a világvezetőink:) ) kezdenek verekedni a parlamentben. Dobálják egymáshoz a székeket, próbálják megharapni egymást, meg minden. Nő persze sosincs köztük.
Ezeknek a kis csimpánzoknak a keze alatt ott egy rakás nukleáris fegyver; az egyik ex elnök házát át kell kutatni, mert ellopott ezekről a fegyverekről egy rakás iratot, egy másik, jelenlegi elnök meg azzal fenyegeti a világot, hogy kiirt mindenkit ezekkel a fegyverekkel, ha nem kap meg mindent ami kielégíti az egoját.
Kabaré.
Minden, de tényleg minden ami a férfi vezetéshez köthető, rossz. Ez még csak nem is vita tárgya, akinek ez fáj, az nőjön fel, nézzen szembe életében egyszer a valósággal.
A gazdaságunk, a szabadversenyes kapitalizmus fenntarthatatlan, arra kárhoztatott hogy x évente teljesen összeomoljon.
A magyar politika szintén. Uraink nemigen csinálnak semmit a gyűlöletszításon, mocskolódáson és a nők szüléssel való bsztatásán kívül. Nem tudom, szükséges-e egyáltalán, hogy belemenjek a világpolitikába? Szerintem mind tudjuk, hogy mi zajlik a világban...
Az egyházak kapzsik, élősködők; nincs olyan szervezet ami olyan mennyiségű vagyont tudna összelopni, mint a spirituális vezetőink. A lopáson kívül már csak a büntetteik eltussolásában jobbak.
Vagy ott van maga az élet a bolygón, ami visszafordíthatatlanul tönkremegy, vagy ha szerencsések vagyunk, akkor ki is pusztul. A közületek kikerült iparosok, olajmágnások, politikusok kajak elérik hogy kihaljon az élet az egyetlen általunk ismert élő bolygón. Milyen fsza már ez? Ez a ti érdemetek, teremtés koronái!! :)
És mindez - minden eddigi pontom miért történik: mert a fiúk, nem tudnak lemondani arról a gyerekes, béna fantáziáról, hogy egyszer annyi hatalmuk lesz, hogy megkaphatnak MINDENT.
És én érezzem magam hormonfűtött alsóbbrendű ösztönlénynek miattuk? Ugyan.
A kérdés alapja lehetetlenség. Nincs olyan, hogy a férfiak gondolnak, mert férfinak lenni biológiai, materiális tényező, gondolni viszont mentális, személyiségbeli tényező.
Példának okért én nem találkoztam még ilyen férfivel.
14.nek
Az elvárások csak iránymutatás, sok nő is csinálja amit leírtál a férfiakhoz!
Ja és nekünk férfiaknak se szabadna közterületen vizelni és verekedni csak úgy bármi miatt!
Ja és nem kell általánosítani hogy minden férfi, mert nem minden férfi ugyan olyan!!!
Én se mondom hogy "minden nő"!
15 vagyok, végig sem olvasom drágaságom ezt a szart amit írtál.
Tudod a közmunkás is megszólít téged még sem reagálsz rá te birka. Itt azért reagálsz csak ilyen stílusban hogy a saját igazadat bizonygasd. Ha nem így lenne, vagy nem zavarna vagy mindkettő, akkor nem itt vernéd a melled szombat délben.
Nem érzed kicsit ironikusnak saját magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!