Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnak ahhoz a nők, hogy...

Mit szólnak ahhoz a nők, hogy a férfiak szerint nem alkalmasak vezető pozícióba, mert az érzelmek vezérlik őket a józan paraszti ész helyet döntéseink meghozatalában?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 10:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%
Nekem volt olyan női vezetőm aki szó szerint embertelen és gátlástalan volt!
2022. nov. 5. 12:07
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Rég rájöttem már hogy amit a férfiak mondanak a nőkről, az nem a nőket jellemzi, hanem a férfiakat.

Itt van mögöttünk többezer évnyi férfi nonszensz; háborúk végtelen sorozata kapzsi, gőgös, gyerekes okok miatt. Férfiak által alapított vallások, amiknek se fülük, se farkuk, de egy dologban mind megegyeznek: hogy a férfiak a fsza gyerekek, a nők meg a csicskák. Azt a nőt meg, aki nem hitt ebben, a környezete ferfijai jobb esetben vagy laposra verték, vagy rosszabb esetben megölték. Ezeknek a véleménye számítson nekem?

Vagy vegyük a modern kort; Putyin, Trump, Kim Dzsong Un, a teljes arab politikai felhozatal, Gyurcsány, Orbán... Soroljam még? Ha röhögni akarok egy jót, keresek youtubeon egy videót, amin ostoba, nepotista politikusok, (a világvezetőink:) ) kezdenek verekedni a parlamentben. Dobálják egymáshoz a székeket, próbálják megharapni egymást, meg minden. Nő persze sosincs köztük.

Ezeknek a kis csimpánzoknak a keze alatt ott egy rakás nukleáris fegyver; az egyik ex elnök házát át kell kutatni, mert ellopott ezekről a fegyverekről egy rakás iratot, egy másik, jelenlegi elnök meg azzal fenyegeti a világot, hogy kiirt mindenkit ezekkel a fegyverekkel, ha nem kap meg mindent ami kielégíti az egoját.

Kabaré.

Minden, de tényleg minden ami a férfi vezetéshez köthető, rossz. Ez még csak nem is vita tárgya, akinek ez fáj, az nőjön fel, nézzen szembe életében egyszer a valósággal.

A gazdaságunk, a szabadversenyes kapitalizmus fenntarthatatlan, arra kárhoztatott hogy x évente teljesen összeomoljon.

A magyar politika szintén. Uraink nemigen csinálnak semmit a gyűlöletszításon, mocskolódáson és a nők szüléssel való bsztatásán kívül. Nem tudom, szükséges-e egyáltalán, hogy belemenjek a világpolitikába? Szerintem mind tudjuk, hogy mi zajlik a világban...

Az egyházak kapzsik, élősködők; nincs olyan szervezet ami olyan mennyiségű vagyont tudna összelopni, mint a spirituális vezetőink. A lopáson kívül már csak a büntetteik eltussolásában jobbak.

Vagy ott van maga az élet a bolygón, ami visszafordíthatatlanul tönkremegy, vagy ha szerencsések vagyunk, akkor ki is pusztul. A közületek kikerült iparosok, olajmágnások, politikusok kajak elérik hogy kihaljon az élet az egyetlen általunk ismert élő bolygón. Milyen fsza már ez? Ez a ti érdemetek, teremtés koronái!! :)

És mindez - minden eddigi pontom miért történik: mert a fiúk, nem tudnak lemondani arról a gyerekes, béna fantáziáról, hogy egyszer annyi hatalmuk lesz, hogy megkaphatnak MINDENT.

És én érezzem magam hormonfűtött alsóbbrendű ösztönlénynek miattuk? Ugyan.

2022. nov. 5. 12:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés alapja lehetetlenség. Nincs olyan, hogy a férfiak gondolnak, mert férfinak lenni biológiai, materiális tényező, gondolni viszont mentális, személyiségbeli tényező.

Példának okért én nem találkoztam még ilyen férfivel.

2022. nov. 5. 12:16
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes. Nekünk születésünktől fogva szigorú etikettet nyomnak le a torkunkon, elegánsnak, illedelmesnek, türelmesnek, higgadtnak, szorgalmasnak, és érettnek kell lennünk, és ezt is várják el tűkünk életünk végéig. Ehhez képest a férfiak, akik meg úgy nőttek fel, hogy nekik bármit szabad, és ezt hiszik magukról, verekedhetnek, üvöltözhetnek ha valami nem tetszik a pici szívüknek, hugyozhatnak az utcán ha olyan kedvük van, stb, tartják magukat jobb vezetőknek? Hát ez röhejes.
2022. nov. 5. 12:17
 15/27 anonim ***** válasza:
23%
Onnan tudom hogy ez az oldal egy pöcegödör hogy erre a nők reagálnak, méghozzá regényt írnak xD
2022. nov. 5. 12:26
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
minden döntést érzelmi alapon hoznak meg a férfiak és a nők is. Csak a férfiak általában többet tesznek azért, hogy racionalizálják a döntésüket, hogy azt mondhassák ez a logikus.
2022. nov. 5. 12:28
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

14.nek

Az elvárások csak iránymutatás, sok nő is csinálja amit leírtál a férfiakhoz!

Ja és nekünk férfiaknak se szabadna közterületen vizelni és verekedni csak úgy bármi miatt!

2022. nov. 5. 12:37
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
#15 Látom nem megy a szövegértés, de nem baj drágaságom, segítek. Szóval a kérdés úgy kezdődik, hogy mit szólnak ahhoz a nők. Tudod amikor a többesszámú főnév elé egy határozott névelőt tesznek, akkor arra a csoportra gondolnak, akiket jelöl a főnév. Ha jelen esetben ez a nők, akkor, vajon, kiket szólít meg a kérdező? Igeeen, a nőket! Jahjjj de ügyes vagy, látod, megy ez :) Előtte azt írja a kérdező, hogy mit gondolnak erről. Na. Szerinted ha valaki azt szeretné megtudni, hogy adott csoport mit gondol, akkor kinek a gondolataid szeretné hallani? Tudom, ez nagyon nehéz kérdés, de próbálj rájönni, biztosan menni fog. Pontosan, a csoportét! Tehát ha az a teljes kérdés, hogy mit gondolnak erről a nők, akkor kiknek kellene elmondani, mit gondolnak? Igeeen, hát a nőknek! Jahj de okos ügyes vagy, hát látod megy ez a szövegértés, nem olyan nehéz, csak másodikos anyag :)
2022. nov. 5. 12:37
 19/27 anonim ***** válasza:
47%

Ja és nem kell általánosítani hogy minden férfi, mert nem minden férfi ugyan olyan!!!

Én se mondom hogy "minden nő"!

2022. nov. 5. 12:39
 20/27 anonim ***** válasza:
69%

15 vagyok, végig sem olvasom drágaságom ezt a szart amit írtál.

Tudod a közmunkás is megszólít téged még sem reagálsz rá te birka. Itt azért reagálsz csak ilyen stílusban hogy a saját igazadat bizonygasd. Ha nem így lenne, vagy nem zavarna vagy mindkettő, akkor nem itt vernéd a melled szombat délben.

Nem érzed kicsit ironikusnak saját magad?

2022. nov. 5. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!