Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, meg...

Rossz ember vagyok, meg kellene haljak?

Figyelt kérdés
Ma rájöttem hogy én az emberkben mindig a rosszat láttam és mintha állandóan negatív érzéseim lettek volna másokkal és magammal szemben, sosem bántam meg semmit pedig bántottam a családtagjaimat, nem volt bennem empátia, mindig csak a saját érdekeimet néztem s azt hiszem még most is azt teszem mert azért szeretnék megváltozni hogy az emberek ne ítéljenek el és szeressenek akivel rendes vagyok. Sosem segítettem senkinek, nem láttam értelmét és segítséget sem vártam senkitől, kivéve a családomtól akik nagyon rendesek voltak velem mindig de én bántottam őket cserébe mert gyűlöltem magam és minden mögött valami hátsó rossz szándékot láttam. Elszomorít hogy mindig is egy rossz ember voltam. Ma megtettem az első lépést a változás felé de úgy érzem nem tudok már segíteni a jelenlegi helyzetemen. Mindenki tudja hogy egy önző rossz ember vagyok, mindenki így ismer. Az ismerőseimet sosem kerestem mert elvártam hogy ők keressenek engem és féltem mindig mindenkitől mert tartottam attól hogy mindenki lenéz meg utál az én agyamban egészen másképpen volt minden. De az emberek most már tényleg nem kedvelnek és megértem, meg van rá az okuk. Mit tehetnék hogy rendbehozzak mindent? Annyira aggaszt ez a dolog hogy öngyilkosság is eszembe jutott.
2022. nov. 2. 16:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Ami a legrosszabb az egészben hogy ismerőseimet most sem tudom keresni mert nem engedi a büszkeségem, az hogy ha ők nem keresnek engem én sem őket.
2022. nov. 2. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is önző vagyok. Nekem sose segített senki, mindent magam oldottam meg, most pedig én nem segítek ezeknek. Meg senkinek se. Jó egy kivétel van a párom, aki segít nekem, és viszont, de benne se bízok meg 100%. Engem nem érdekel, ha emiatt rossz ember vagyok. Szerintem az a rossz ember, aki árt másoknak. Eszem ágában sincs öngyilkosnak lenni.
2022. nov. 2. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek tulajdonképpen félnek, kis szociális fóbiájuk van, nincs bennük kellő magabiztosság. Persze a személyiség változik, alakul a korral (ilyen vagy olyan irányban.
2022. nov. 2. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves posztoló, ezzel a posztal tökéletesen megfogalmaztad az én kiköpött mású problémám.

Sőt a kommentszekciódban is tökéletesen rám jellemző tulajdonságokat olvasok.

Ezzel nagyon sokat segítettetek, köszönöm!

2022. nov. 2. 16:57
 5/10 Worldtraveller ***** válasza:

Ne foglalkozz ennyire ezzel. Ami volt, elmúlt. A jelen most van.

Kérhetsz tőlük bocsánatot, ha ez neked jót tenne. Írjj születésnapra vagy karácsonyra és biggyesz esetleg oda, hogy sajnálod. De öngyilkosság?? Jézusom. Megszülettél, van egy utad, még annyi élmények érhetnek, annyi mindent tanulhatsz és láthatsz még.

Keress új utakat.

2022. nov. 3. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Semmi nem érdekel ugyanis semminek nincs értelme mert minden csak emlék marad és semmihez nincs is kedvem
2022. nov. 3. 19:35
 7/10 Worldtraveller ***** válasza:
Az jó...😆 Akkor kezdetnek egy baromi jó Omega-3 étrendkiegészítőt ajánlanék, vagy vegyél bio lenmagolajat és egy kanállal magában fogyasztva minden nap. Egy jó D3+K2 kombó sem ártana. Nem tudom mennyire vagy tisztában vele, hogy a depresszió és pszichés betegségek a tápanyag- és vitaminhiány jele is. Van egy férfi ismerősöm, aki jó zsírokból nagyon keveset fogyaszt, friss nyers zöldség majdhogy sohasem. Az úriember nagyon fáradékony volt, sokszor felkapta a vizet, depresszióra hajlamos. Amióta egy prémium D3+K2 vitamint szedettem vele azóta megváltozott. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb és depibe sem esett már jó ideje. Szóval akkor kezd ezzel. Amúgy volt nekem is évekkel ezelőtt egy ilyen korszakom, mikor úgy éreztem, hogy semminek sincs értelme, de az azért volt, mert be voltam zárva Magyarországra faluba idegbeteg szülök mellé, és ők lehúztak minden nap. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, rengeteg helyen jártam a világban, sokat fejlődtem, sok mindent láttam. És még mindig nincs vége :) változatosan eszem, jó étrendkiegészítőket szedek, vannak terveim, céljaim, és ami nagyon fontos: muszáj rendszeresen 'kényeztetned' magad. Egy jó fürdővel, masszázzsal, fodrásszal, szaunával. Önmagad szeretete. Az az alap. És távolságot tartani a lehúzó energiavámpíroktól. Akkor is ha az adott esetben a családod.
2022. nov. 4. 07:04
 8/10 anonim ***** válasza:
K2 vitamin nem zavar bele a véralvadásba?
2022. nov. 4. 11:10
 9/10 Worldtraveller ***** válasza:

Nem. A véralvadást az egészséges irányba tolja.

A K2 vitamin zöldségekben található meg. Ha véralvadásgátlót szedsz, először is a kérdés, melyik véralvadàsgàtlót, mert más és más alapján működnek. Van olyan véralvadásgátló, ahol a k vitaminú élelmiszerek bevitele semmilyen módon nem befolyásolja a vèralvadó hatását, míg a cumarinalapú szereknél (pl: sincumar, marcumar) csökken a vèralvadó gátló hatás, ha mondjuk hirtelen megeszel egy hatalmas adag spenót salátát.

A zöldségek ès a K vitamin szükséges a szervezetnek. Akár véralvadásgàtló szedő vagy, akàr nem. A gyógyszer beàllítása heteket vesz igénybe, ez idö alatt a cumarinos gyógyszereknèl hetente kell INR szintet mérni, hogy tudjàk mennyit kell szednie az egyénnek a tablettábòl a teràpiás tartomány elérèsèhez, (ami magasabb mint a normális érték)mivel nem mindenkinêl ugyanannyi ami kiváltja az elèrt hatást. Ez idö alatt ajánlják, hogy állj be egy fix mennyiségü saláta fogyasztàsra, amit aztán mindig tartasz, mert ahhoz a mennyiséghez lesz a gyógyszeradagod beállítva.Az az orvos, aki a zöldsègek ès K vitamin teljes elhagyását ajánlja az FELELÖTLEN! ès jó orvosnak nem neveznèm.

A D3 vitamin pedig nem hatásos K2 nélkül.

2022. nov. 4. 12:00
 10/10 Cubina ***** válasza:

Szerintem az, hogy beláttad a hibáidat és azt, hogy rossz ember vagy, az első lépés a változás felé. Tudod, hogy amiket csináltál, az nem jó és nem akarod tovább folytatni. Kezdesz megvilágosodni.

Az első dolog ezután a bocsánatkérés azok felé, akik fontosak neked. Akik szerettek és szeretnek annak ellenére, ahogy bántál velük. És persze tisztelettel bánni velük, és nem megbántani többé.

Soha nem késő megváltozni, és a múltat magunk mögött hagyni. Persze bűnhödni is fogunk, hiszen olyanokat elveszítettünk vagy meg sem ismertünk, akik fontos szerepet töltöttek be az életünkben.

Lehet, hogy régebbi barátokat már nem fogsz visszakapni, viszont szerezhetsz újakat a jó éneddel.

Nekem a bátyám nagyon rossz ember volt, bűnözött, meglopott, megvert másokat, a saját családtagjaival, szüleivel is gonosz volt. Soha nem ment dolgozni, mert azt mondta hogy a bűnözéssel sokkal többet keres, mintha valahol dolgoznia kellene. Sok évet ült börtönben, sokszor olyanért is lecsukták, amit nem is ő tett, merthogy az ő neve az elsők között volt a listán. Jöttek mindig a rendőrök, kutattak még az én ruháim között is, lek....vázták anyukámat, nagyon sok megaláztatáson kellett keresztül mennünk miatta.

A gyerekkoromat is tönkretette a folyamatos veréssel, mert mindig rajtam (és a többi szerencsétlenen) töltötte ki a mérgét.

Ez 20 évig ment így. Aztán egyszer elment egy diszkóba, ahol megismerkedett a pultos lánnyal. Ez a lány aztán addig nyúzta a tesómat, amíg el nem ment vele valamilyen gyülekezetbe. Ez a gyülekezet aztán úgy hatott rá, hogy 35 évesen befejezte a bűnözést és a gonoszkodást, ELMENT DOLGOZNI, Ő, aki mindig azt mondta hogy sosem fog. Bejárt a börtönbe megtéríteni a foglyokat, és akik szabadultak, új életet kezdtek!

Újra összejött a lánnyal, akit korábban elhagyott és nem sokra rá elvette feleségül.

Az gond volt, hogy hiába nem bűnözött már, a rendőrök még mindig jöttek (rutinból), és nagyon sokan az ő nevét mondták be bűntársnak, amikor köpni kellett. Persze megkapta ő is a büntetését, ellopták a kocsiját, a könyvelője 5 millió forintot sikkasztott, amit a tesómra fogtak, és folyamatosan vonták le a fizetéséből. Szóval olyanért fizetett, amit el sem követett. Aztán legvégül kidobták az albérletből és az új kocsiját ripityára törték, így nem maradt semmije, ami miatt itt kellett volna maradnia.

Kiköltözött külföldre a feleségével és a három fiúkkal több mint 10 éve.

Igaz, hogy Édesanyámmal nem tudott már megjavulni a kapcsolatuk, de az igazság az, hogy nem is próbálkozott egyikük sem. És most, hogy Édesanyánk elhunyt, már nem is lehet mit tenni.

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, soha nem késő megváltozni. És főleg, ha már a saját lelked azt mondja neked, hogy ez nem jó így, akkor pláne cselekedni kell.

Meglátod, hogy teljesen meg fog változni az életed, ha szeretettel fordulsz a világ felé, segítesz az embereknek és hasznossá teszed magad. Az is rengeteget számít, ha megkérdezed valakitől, HOGY VAN?

Én is így kezdtem, előtte ok nékül gyűlöltem az embereket, teljesen elzárkóztam előlük, bár én soha nem ártottam senkinek, azóta sem, de én kaptam az élettől rendesen. :( Nem voltak barátaim, senkit se érdekelt, hogy mi van velem, mivel engem sem érdekelt senki.

De később rájöttem, hogy azért mert én ilyen nyomorult vagyok, nem kell másoknak is tönkretennem a napját, inkább kedves leszek. Már csak azért is. És azóta változott meg a világom. Amikor Édesanyám elment, nagyon sokan jöttek, hogy lelket öntsenek belém. Mint ahogy én is tettem, amikor másoknak volt szüksége segítségre.

Főztek nekem, foglalkoztak velem, nem hagytak magamra, pedig meg akartam ölni magam.

2022. nov. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!