A mai világban luxusnak számít, ha az ember fogpótlást csináltat magának 300 ezerért?
Figyelt kérdés
Nekem nemrég pótolták 4 fogamat. Sok ismerősöm foghíjas, vagy tele a szája rohadt fogakkal. Mégis dohányra és egyéb buta dolgokra vígan költenek.2022. okt. 27. 18:39
1/22 anonim válasza:
Nem luxus. Ennek alapnak kell lennie.
2/22 anonim válasza:
Nem számít luxusnak, főleg nem 300 ezerért...és különben is kinek mi köze hozzá mennyiért csináltatod meg a fogad, nem?
Ők cigire költik, te pedig adsz magadra.
Szerintem ne foglalkozz mással!
3/22 anonim válasza:
Sajnos RENGETEG embernek igen, főleg fűtési időben, iskolakezdés után.
4/22 anonim válasza:
Én tavaly nyáron csináltattam egy teljes felső fogsor hidat 300 ezerért. Miért lenne luxus? Tönkrementek a fogaim és muszáj voltam megcsináltatni. 3 műszakban güriztem és folyamatosan pakolgattam el a pénzt szépen apránkènt.
5/22 anonim válasza:
A napi 2000 forintos cigaretta a luxus.A fogpótlás az egészség megőrzése.
6/22 anonim válasza:
Nekem minden maganorvos az.mert maskepp el se latnak. Csak ugy ropkodnek a 30 ezrek mindig kifelé.
7/22 anonim válasza:
Több hasznod lesz a fogpótlásból, mint nekik a cigiből.
8/22 A kérdező kommentje:
Hát nekem is keményen meg kell dolgoznom a pénzemért, épp ezért meggondolom mire költöm. Akár 15 évig is kibírják majd ezek a fogak. Szerencsére tüzelőre is jut mellette,meg egyéb dolgokra. Pl a bátyámnak sincs már hátul foga, de megmondta ő arra nem is fog költeni. Viszont a cigi lóg a szájában, az elkényeztetett dagadt fiának meg több százezrekért vesz elektronikai cuccokat.
2022. okt. 27. 18:50
9/22 anonim válasza:
#6 A maganorvos nyilvan arra megy, hogy minel tobbszor terj hozza vissza (money). Az allami arra megy, hogy gyogyulj mar meg, es ne rontsd a levegot tovabb a varoban.
Egyedul a fogorvosoknal nem tapasztaltam ilyet. Azok altalaban jo munkat vegeznek.
10/22 anonim válasza:
Nem luxus, mitől is lenne az, ha szükséges volt. Sajnos drága a fogpótlás, sőt ez nem is volt sok, ha úgy nézzük. A luxus az amire nincs is szükséged igazán, csak mutatni akarod, hogy mennyi felesleges pénzed van, hogy lássák ezt vagy azt meg tudsz venni,és az ára nem vág a földhöz. Na a fogpótlás az pont nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!