Ha valaki csak átlagos és nem gyönyörű, akkor már nem értékes?
Azt figyelem meg, hogy ha valaki csak átlagos és nem az a típus, aki posztol magáról képet, amin sminkben, nagyon nőiesen, nagyon menő cuccokban van fotózva, esetleg otthoni képet, de persze tökéletes modell-arccal, akkor már nem érdekli az embereket, a pasik 90%-a észre sem veszi, hogy létezik és barátkozni sem akarnak vele annyira az emberek. Nem tudom a férfiak körében hogy megy ez, de én nőként ezt tapasztalom.
Ma már miért csak az a fontos, hogy tökéletes legyen valaki külseje, modellekhez hasonlóan öltözködjön, egyetlen hiba ne legyen rajta észrevehető? Legyen haja, foga, arca, bőre, mindene hibátlan és lehetőleg szimmetrikus is. Még ha egyetlen valami nem stimmel rajta, az még megbocsátható, de egyébként lehúzhatja magát a wc-n.
Akinek nem is csúnya az arca, de nem sminkel, nem öltözködik feltűnően, nem posztol modell-szintű fotókat, az már csúnyának van tartva. Pedig nem is biztos, hogy csúnya, csak más nők sminkes, tökéletesen beállított, éppen kivasalt hajával fotózott képéhez viszonyítva kevésbé gyönyörű, de egyébként szép smink nélkül is.
Kérdező, a 15-ös válaszoló vagyok.
1. Ki mondta, hogy te duci lennél? :O Vagy te most komolyan azt hiszed, hogy sportolni csak azoknak kell, akik kövérek, és fogyniuk kell? Ha te ezt komolyan gondolod, akkor agyban igencsak problémáid vannak. Nem szeretném részletezni a sport egészségre gyakorolt hatását, nézz utána, ha ennyire tájékozatlan vagy.
Mozgásban az élet.
2. Az mit jelent, hogy átlagos alakod van? Hazánk Európa legelhízottabb országa, szóval mivel ezek szerint te semmit se mozogsz, akkor te ilyen plötyi alaku vagy, nulla izomzattal, semmi formával és van rajtad 5-10 kg zsírfelesleg, mert kb. ennyit jelenet az átlagos testalkat ott, ahol a lakosság háromnegyede súlyosan elhízott.
3. Nyáron jársz strandra? Ott milyen visszajelzéseket kapsz? Szoktál ott szemezni srácokkal?
4. Az embernek van egy külső kisugárzása, ami a belsőből fakad. Lehet, hogy neked ilyen semmilyen pozitív kisugárzásod van, esetleg búvalb..szott is lehetsz, lehet, hogy görbe a testartásod..stb. Vizsgáld meg magad.
5. Súlyos önbizalomhiányban és önutálatban szenvedsz. Egyébként pedig csak azt kapod vissza a többiektől, amit adsz, amit kisugárzol. Nem veszed észre, hogy mivel senki nem kíváncsi rád, lehet, hogy a probléma veled van? Ezen kéne elgondolkoznod, változtatnod magadon, hozzáállásodon. Olvass sok önfejlesztő, pszichológiai könyvet. Szeresd magad, hidd el, te is szerethető vagy, de addig, amíg ezt nem hiszed el, senki nem fog szeretni téged és nem is fogják a társaságodat keresni, mivel ez, kiütközik a külsődön is.
6. Olyan nincs, hogy "kedvesebb". Csak kedves van és kész. Hiába vagy te kedves, ha a magadhoz való viszonyod nem megfelelő, amit a többiek is észrevesznek rajtad.
Én pont nem így vagyok. Az ilyen lányok bár ránézésre tetszenek, nem nagyon akarnék tőlük semmit. (Az egy dolog, hogy nem lenne túl son esélyem náluk, de most ném ez a lényeg.)
Tudom róluk, hogy elérhetetlenek, nem szeretem a műkörmöt, műszempillát, a sok sminket, és ruhákból is jobban bejön valami átlagosabb.
A fő ok mondjuk talán az, hogy akik így néznek ki, azoknak ilyen a személyiségük, és nem lenne velük egy jó, őszinte kapcsolatom.
Sokkal jobban bejönnek az átlagos lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!