Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki csak átlagos és nem...

Ha valaki csak átlagos és nem gyönyörű, akkor már nem értékes?

Figyelt kérdés

Azt figyelem meg, hogy ha valaki csak átlagos és nem az a típus, aki posztol magáról képet, amin sminkben, nagyon nőiesen, nagyon menő cuccokban van fotózva, esetleg otthoni képet, de persze tökéletes modell-arccal, akkor már nem érdekli az embereket, a pasik 90%-a észre sem veszi, hogy létezik és barátkozni sem akarnak vele annyira az emberek. Nem tudom a férfiak körében hogy megy ez, de én nőként ezt tapasztalom.

Ma már miért csak az a fontos, hogy tökéletes legyen valaki külseje, modellekhez hasonlóan öltözködjön, egyetlen hiba ne legyen rajta észrevehető? Legyen haja, foga, arca, bőre, mindene hibátlan és lehetőleg szimmetrikus is. Még ha egyetlen valami nem stimmel rajta, az még megbocsátható, de egyébként lehúzhatja magát a wc-n.

Akinek nem is csúnya az arca, de nem sminkel, nem öltözködik feltűnően, nem posztol modell-szintű fotókat, az már csúnyának van tartva. Pedig nem is biztos, hogy csúnya, csak más nők sminkes, tökéletesen beállított, éppen kivasalt hajával fotózott képéhez viszonyítva kevésbé gyönyörű, de egyébként szép smink nélkül is.

2022. okt. 31. 11:33
1 2 3
 11/23 Metionin ***** válasza:
9. Én nem vettem észre különbséget, smink nélkül, egyszerű ruhában is ugyanúgy viselkedik velem mindenki, mint sminkkel és feltűnőbb ruhákban. Max a nők jobban megnézik a sminkemet meg a ruhámat az utóbbi esetben.
2022. okt. 31. 12:25
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Már ne haragudj kérdező, de pont az olyan nőkben rejlik a legtöbb érték, amilyennek te is tartod magad.

Attól, hogy egy szétsminkelt, agyon filterezett lánynak többen like-olják a képét, ez abszolút ne zavarjon téged, mert sok srác az ilyen lányokban nem a nőt látja, hanem a p.ncit.

Örülj neki, hogy téged ilyen felszínes fiúcskák nem találnak be, mert nagyrészük meg se látná egy lány valódi értékeit.

2022. okt. 31. 12:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Van benne igazság hogy a szép emberekhez alapból pozitívabban állnak hozzá, de még mindig jó ha átlagos vagy nem pedig csúnya.
2022. okt. 31. 14:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem neked sincs igazad.

A kérdező pontosan ugyan azt csinálja, mint az Insta-lányok; a figyelemért és a megerősítésért nyilvánosan bemutat egy fajta viselkedést.

Félreértés ne essék, nem lenézni akarom ezzel a kérdezőt, meg megbántani. De azok a lányok, akik órákat töltenek simkeléssel és pózolással, hogy csináljanak egy szelfit, amire majd kapnak X like-ot, meg Y "szúrnálak" kommentet... na ők pont ugyan azért csinálják, mint a kérdező.

Iszonyatosan bizonytalanok magukban és az értékükben, szóval próbálnak olyannak tűnni, akik majd kívülről kapják a megerősítést, hogy igen, érnek valamit.

Erre úgy reagálni, hogy "igen, te vagy a jó, ők a rosszak"... nem igazán eredményes dolog. Ennyi alapján nem lehet azt mondani, hogy azok a lányok a szarok a kérdező meg jó.

Csak simán máshogy álltak be ugyan abba a hülye, értelmetlen, értéktelen sorba.

2022. okt. 31. 14:06
 15/23 anonim ***** válasza:
(14-es voltam, a 12-esnek válaszoltam, bocsesz.)
2022. okt. 31. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem szeretném ismételni, amit a többiek leírtak. Én kérdezni szeretnék tőled:

Miért akarsz olyan lenni, mint ők? Ha irigyled őket, akkor miért nem válsz olyanná, vagy hasonlóvá sírás helyett? Mibe telik neked egy picivel jobban odafigyelni magadra, pl. tornázni otthon, hogy fittebb legyen a külsőd, kicsit divatosabban öltözködni és reggelente kihúzni picit fekete szemceruzával a szemed és fekete szempillaspirált használni? Semmi mást, csak ennyit.

De ha te inkább maradni szeretnél szürke kisegér, ám legyen, ez a te döntésed. Viszont, ha nem akarsz változni, akkor ne is légy irigy a másikra és ne is írj ki ilyen kérdést, mert értelmetlen.

Egyébként pedig mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Biztos egyszer majd te is fogsz valakinek tetszeni.

Egy kukás hajléktalanhoz képest pedig királylány vagy. Látod, minden csak viszonyítás kérdése. Ezért is nem jó a hasonlítgatás.

2022. okt. 31. 14:40
 17/23 A kérdező kommentje:

Sokan félreértik szerintem a kérdést. Én nem olyan akarnék lenni mint ők és nem is azt mondom, hogy aki nem olyan mint ők, az legyen olyan.

És többen eléggé a párkapcsolatra meg ismerkedésre koncentráltok mikor válaszoltok, de én nem erre akarok kilyukadni.

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy az emberek többsége, szerintem 90%-a miért ad minden téren több esélyt egy szerinte tökéletes külsejű, nagyon nőiesen öltözködő nőnek, akinek mindig tökéletes a haja, bőre, mindene akár sminkel is, de ez nem feltétlenül mint annak, aki szintén kedves vagy még kedvesebb is, csak éppen nem úgy néz ki mint akit egy divatbemutatóról húztak elő és nincs kisminkelve és néha megesik vele, hogy a haja és a bőre sem tökéletes szóval igényes, de azért nem rejti el mániákusan minden hibáját?

Az utolsó elég érdekes választ adott: Mibe telik neked egy picivel jobban odafigyelni magadra, pl. tornázni otthon, hogy fittebb legyen a külsőd, kicsit divatosabban öltözködni és reggelente kihúzni picit fekete szemceruzával a szemed és fekete szempillaspirált használni? Semmi mást, csak ennyit.

Hát ez aztán jól megválaszolja a kérdésem. Éppen ez a kérdés. Ha nem húzom ki a szemem és nem használok szempillaspirált, akkor már nem is érek semmit, nem lehetek szimpatikus másoknak? Pont ez a lényeg. Miért kell ehhez smink? Komolyan minden reggel ezt kellene csinálni egy nőnek, hogy érjen valamit mások szerint?

Az öltözködésem meg nem fiús, nem is ódivatúak a ruháim, de nem is úgy nézek ki mint aki divatbemutatóról jött. Egyik nap sportosan, másik nap nőiesebben, valamikor szoknyában, néha nadrágban, mikor mit szeretnék. De miért kell ezen múlnia, hogy mások hogy viszonyulnak hozzám?

Ezek szerint én valami UFO vagyok, mert én nem ez alapján ítélek meg embereket és nem ez alapján állok szóba másokkal.

Én nem vagyok duci, de akkor aki meg duci, az ne számítson rá, hogy valaki értékesnek tartja? Örüljön ha 100ból 1 ember szóba áll vele?

2022. okt. 31. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:

#17 Miért lennél már Ufo?😃

Van olyan érzésem, hogy neked van egy kis önbizalom hiányod, ami azért alakulhatott ki, mert nem kaptál elég megerősítő szavakat a külsőddel illetően, és így olyan lányokat hozol fel példaként, akik fürdenek benne, de te mégis tudod jól, hogy közben meg nem akarsz olyan lenni, mint ők.

2022. okt. 31. 16:02
 19/23 anonim ***** válasza:
#14 De ezek a lányok nem azért várhatják insta-n, meg face-n a kedves, dicsérő szavakat, mert a való életben senki nem mond ilyeneket nekik?
2022. okt. 31. 16:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Akiknek a belső is fontos, azoknál még sikert tudnak elérni.
2022. okt. 31. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!