Mi ez a szokás mostanában, hogy a telefont nem a fülükhöz teszik, hanem maguk előtt tartják és úgy telefonálnak?
Figyelt kérdés
Nem videohívás, hanem sima telefonhívás. Szinte alig látok már embert, aki a hagyományos módon telefonál, mindenki maga elé tartja, és nem értem.2022. okt. 27. 19:55
21/24 anonim válasza:
Otthon én is így szoktam. Szemüveges vagyok, ha az arcomhoz nyomom a telefont akkor kocog a szemüvegen. Vagy le kell vennem. Szóval kényelmesebb.
De nyilvános helyen nem csinálnám.
22/24 anonim válasza:
normálisabb fülhallgatókon (már hosszú ideje) van mikrofon is, így nem kell magad elé tartani a telefont, a fülhallgatón keresztül is hall a másik, én is így szeretek telefonálni (már amikor muszáj), mert addig is tudok közben mást csinálni
23/24 anonim válasza:
Fülbe dugós füleseknek sokszor nem olyan jó a mikrofonja, mint a telefon sajátja.
24/24 anonim válasza:
"Fontos ember én már nem leszek!
Mert rádiótelefont nem veszek..."
Vívó-Bt. :D
Majmok Bolygója 3.0 :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!