Mi ez a szokás mostanában, hogy a telefont nem a fülükhöz teszik, hanem maguk előtt tartják és úgy telefonálnak?
Figyelt kérdés
Nem videohívás, hanem sima telefonhívás. Szinte alig látok már embert, aki a hagyományos módon telefonál, mindenki maga elé tartja, és nem értem.2022. okt. 27. 19:55
11/24 anonim válasza:
Én azért hallgatok így, mert a fülemben van a füles és direkt belebeszélek a telefonba. A másik jobban megérti.
12/24 Noren1989 válasza:
Nekem pl mocskosul halk a xiaomi-m.
Nyilvàn takarítani kellene, de nem jut rà idő.
13/24 anonim válasza:
Leginkább a c típusúaktól látom ezt. Én röhögök rajtuk.
14/24 anonim válasza:
A sok sz*r Xiaominak elromlik a hangszorója, szinte csak kihangosítva használható.
Amúgy meg esetleg fülest használ, akkor persze nem praktikus a füléhez tenni.
15/24 anonim válasza:
Fülhallgató nélkül, tömegben szerintem bunkóság. Fülhallgatóval a fülben viszont pl. értelmetlen a fülhöz tartani, mert úgy is hallja a másikat. De ettől függetlenül a másiknak is hallania kell őt, szóval maga elé tartja, hogy közelebb legyen a mikrofon és érthetőbb legyen amit mond.
16/24 anonim válasza:
Szerintem a zenehallgatás miatt egyre többen használnak fülest, azért látsz egyre több ilyet.
17/24 anonim válasza:
Szerintem kényelmesebb hosszú bedzélgetéseknél, de nem szoktam figyelni, hogy telefonálok.
18/24 anonim válasza:
Olyan, mintha enne valamit az ipse. Nem értek egyet azzal, hogy egyszerűbb lenne, mert egy normális mikrofonos füles elég lenne hozzá, inkább ilyen kivagyis ez a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!