Hogyan reagáljam le a következő eseményt, zavarban vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves fiatal nő vagyok,általában egyszerűen öltözködöm, farmer+póló kombináció vagy ehhez hasonló öltözködés, azaz nem nőiesen inkább sportosan. Volt egy munkahelyi csapatépítő,egy szállodában szálltunk meg 3 napra. Mikor eljött a vacsora ideje, én úgymond elegánsabban öltöztem fel, mégis csak egy szállodában vacsoráztunk, melegítőnadrágban nem mehettem le. A kollégáim meglepődtek, én kerültem témára, hogy milyen más vagyok, egyfolytában engem bámultak. Rettenetes zavarban voltam, szinte meg se tudtam szólalni. Nagyon kellemetlen volt az egész. Alig bírtam enni, annyira feszült voltam. Ilyenkor mi a teendő? Hogy reagáljam le. Annyit mondtam, hogy hát köszi, meg h illik felöltözni, de ennyi,nem tudtam hova tenni magam.2022. okt. 25. 18:57
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Nyilván meglepő, ha nagyon más stílusú ruhában jelensz meg hirtelen.
2/7 anonim válasza:
Gondolom, a kollégáid nincsenek hozzászokva, hogy "elegáns" ruhában látnak.
Illetve attól is függ, mi volt ez az elegánsabb ruha - mert ha pl. estélyit vettél fel, akkor szerintem kicsit túl is öltöztél egy szállodai vacsorára.
3/7 anonim válasza:
Úgy, hogy az életet lazán kell élni és nem görcsölni minden apró szaron.
4/7 anonim válasza:
Így van. Vedd bóknak, aztán meg the show must go on.
5/7 anonim válasza:
Jah, te voltál a sztár. Nem láttak még ilyen elegáns embert.
6/7 anonim válasza:
Ilyenben nekem is volt részem. Pirulva fogadtam a bókokat, próbáltam hárítani. Még néha terítékre került, hogy x y eseményen milyen jól állt ez vagy az, aztán szépen feledésbe merült.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.
5-ös válaszolónak, nyilván nem én voltam a sztár, nem is ezt gondoltam, hanem nekem tényleg kellemetlen volt, és nem tudtam, hogy merre nézek, mit csináljak, annyira zavarban voltam.
2022. okt. 26. 18:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!