Hogyan viseljem el a tömegközlekedésen az embereket?
Figyelt kérdés
Autóm, jogosítványom nincs, muszáj busszal mennem pl. dolgozni. De az emberek a buszon teljesen lenullázzák az életkedvemet. Itt a falusi buszon folyamatosan kötekszenek meg keménykednek, rém kellemetlen közöttük lenni. Mire beérek a munkahelyre teljesen elmegy a kedvem az élettől, akkor is ha amúgy jó kedvvel keltem fel. Hogy tegyem ezt rendbe a lelkemben?2022. okt. 20. 09:44
21/24 anonim válasza:
20: húha...... nálad más baj is van!
Túlgondolsz dolgokat, és üldözési mániád is lehet...
22/24 anonim válasza:
De ez mit jelent pontosan? Odamennek hozzád, és elkezdenek ordibálni. Vagy csak az orruk alatt magyaráznak valamit?
23/24 anonim válasza:
22: nem írt eddig semmi konkrétumot....
Csak ami a kérdés alatt van. De az elég talánoys....
24/24 anonim válasza:
Nekem is az vált/válik be, amit többen is írtak előttem: fülhallgató, majd zenét kapcsolva kizárom a körülöttem lévőket. Mellé vagy nézek ki az ablakon, vagy olvasok valamit, a többiekről tudomást sem véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!