Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el a tömegközl...

Hogyan viseljem el a tömegközlekedésen az embereket?

Figyelt kérdés
Autóm, jogosítványom nincs, muszáj busszal mennem pl. dolgozni. De az emberek a buszon teljesen lenullázzák az életkedvemet. Itt a falusi buszon folyamatosan kötekszenek meg keménykednek, rém kellemetlen közöttük lenni. Mire beérek a munkahelyre teljesen elmegy a kedvem az élettől, akkor is ha amúgy jó kedvvel keltem fel. Hogy tegyem ezt rendbe a lelkemben?
2022. okt. 20. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét és nézz ki az ablakon. Erősen szoc. fóbiás éveimben így éltem túl a közlekedést az iskolába és az iskolából haza. Ha állsz, merthogy ülőhely nem jut, akkor is tudsz kifelé nézni az ablakon, de akár csak magad elé, nézni a busz, villamos, akárminek a részét. Vagy az egyik kezedben valami könyv, aztán vagy olvasod, vagy nem, néha lapozol egyet, mintha nem csak dísz lenne.
2022. okt. 20. 11:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk akkor talán nem kéne csúnyán nézni az emberekre, mert ezzel te provokálod ki magadnak a problémát.
2022. okt. 20. 12:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Elég agresszív emberek vannak itt a buszon amerre élek
2022. okt. 20. 12:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Ismerős ez a helyzet kérdező. Én is faluról járok be dolgozni. Hát itt is hangosan beszélnek, röhögnek stb. Büdös van, a romák ordítva beszélnek egymással. Kész ideg baj. Van hely bőven, de a lábadra rakja a táskát stb.
2022. okt. 20. 12:45
 15/24 anonim ***** válasza:

13. Konkretan mit ertesz ez alatt?

Azt h beszelgetni szeretnenek veled? 😂😂😂

2022. okt. 20. 13:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez nekem nagyon fura. Én is vidéken élek, és állandóan buszozok, de igazán kirívó esettel nem igazán talákoztam kb 15 év alatt. Nyilván vannak idegesitő cgány kölykök, meg pár alkesz, de ezeket azért eléggé könnyű ignorálni.
2022. okt. 20. 14:01
 17/24 anonim ***** válasza:
Kerdező, aspergeres vagy?
2022. okt. 20. 14:11
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem, miért pont aspergeres?
2022. okt. 20. 14:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát hogy ennyire rosszul viselsz total átlagos hétköznapi dolgokat...
2022. okt. 20. 14:17
 20/24 A kérdező kommentje:
Persze hogy rosszul viselem hogy páran legszívesebben agyonvernének itt a buszon
2022. okt. 20. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!