Hogyan viseljem el a tömegközlekedésen az embereket?
Én aztán igazán emberkerülő vagyok, tömegközlekedésben talán még sosem kerestem idegenek társaságát.
Nagyon sokszor viszont ők kezdeményeztek.
Ha nem is szolgáltak örömömre ezek a kényszerű beszélgetések, döntő többségükben elviselhetőek voltak, az biztos, az életkedvemet nemhogy mindig, hanem sosem húzták le.
A helyedben önvizsgálatot tartanék, biztosan jól viszonyulok-e a környezetemhez, és ha tényleg biztos, hogy csak én vagyok a helikopter, akkor folyamodnék a bedugózáshoz.
Én is konkrét esetre lennék kíváncsi...
elég sokat utazom buszon, de az esetleges tömegen kívül semmi ilyet nem tapasztaltam.
a napokban a legjobb döntést tettem meg ezügyben: aktív zajszűrős fülhallgató :)
max hangerőn azért nem javaslom hallgatni, mert hosszú távon halláskárosodást okoz, néha persze egy-egy jobb zenénél én is szoktam, de egész nap, rendszeresen nem ajánlott
De miért nézel rájuk csúnyán?
Nem tudsz semlegesen, érdeklődésmentesen nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!