Miért nem jelölik meg az állva dolgozó embereket, hogy le tudnának ülni a tömegközlekedési járműveken?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 18:11
1/24 anonim válasza:
Nem értem. Az ülve dolgozó ember nem tudna leülni a járműveken?
2/24 anonim válasza:
Szóval azok ülhetnek le akik állva dolgoznak ,az ülve dolgozók meg álljanak:)
3/24 anonim válasza:
Hogy jelölnék már meg, és miért? Bárki mondhatná, hogy álló munkát végez, ellenőrizni meg szinte lehetetlen lenne. Nem beszélve arról hogy ilyet nem lehet, hogy megjelölgetünk embereket, a másikat meg kizárjuk abból, hogy leülhessen. Régen szakmunkásképzőben mikor asztalos gyakorlaton voltam végig a gyalupad mellett kellett állni, és dolgozni. De egyes időseket hallottam arról beszélni, hogy milyenek a mai fiatalok, hogy egész nap ülnek az iskolában, de nem hajlandóak átadni a helyet a buszon. Persze nem nekem szólt,de akkor is igazságtalannak tartottam ezt így általánosítva kimondani, főleg hogy, nem minden fiatal ül egész nap az iskolában, és mlg a lábaim is fájtak.
4/24 anonim válasza:
Ha annyira szeretnék, megjelölhetik magukat.
5/24 A kérdező kommentje:
Hivatalos igazolás lenne róla, piros pont jelölné aki ül egész nap és nem ülhet le, sárga eldöntheti, de át kell adnia a zöld pontosnak.
2022. márc. 9. 18:56
6/24 anonim válasza:
Mert az állómunka nem ruház fel speciális jogokkal.
8/24 anonim válasza:
Amíg azonos a jegy ára, addig az ül le, aki éri...
Amúgy a szomszédom 20 éves gyerekének lába izomsorvadásos, mondhatni totálkáros, számtalan műtéti heg mindenhol. A munkaugyi hivatalban volt, felszállt a villamosra, ahol volt egy üres hely, leült..a következő megállóban felszállt két igenöreg néni, akik odaálltak mellé, majd módszeresen ekézték, hogy az ilyen fiatal miért nem adja át a helyét...megunta, felhúzta a nagdrágszárát, megmutatta a fájós görbe lábát tele műtéti heggel...
Azonnal leszálltak..
9/24 anonim válasza:
a kérdés kimeríti a fasiszta elméletet...
10/24 anonim válasza:
#5:
Bocs, de szerintem te túl sok disztópikus novellát olvastál. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!