Childfreekhez szólnék, nekem nem jön össze a baba,
baromi keserű minden, leirnátok pár dolgot az
életetekből amivel jobb kedvre derülhetek? miért jó
hogy nincs gyerekem?
Tudni kicsit beszélni magyar? 😂
2022. okt. 12. 21:01
mert miert jo? ebbe a vilagba? ebbe az orszagba? lehet hogy atombunkerben none fel, de ne legyen igazam..
2022. okt. 12. 21:02
#2 atombunkerben nem nő fel semmi, hacsak nem tárolsz be a felnevelésének időtartamára elégséges élelmet, vizet, fűtőanyagot. Szóval fejenként úgy 1-2000 tonnányit 😂
2022. okt. 12. 21:04
Te is childfree vagy, akkor. Nézz körül az életedben, majd ha meglesz, akkor fogod megtapasztalni milyen hátrányai vannak, meg persze előnye is.
2022. okt. 12. 21:04
5/24 A kérdező kommentje:
körülöttem mindenki boldog anya...
Kéne már egy szótár ehhez a retek oldalhoz, mi a rákot akarol???
2022. okt. 12. 21:08
Azt csinalom, amit akarok es ugy ahogy nekem tetszik. Ha ugy hozza kedvem (hozta, hello COVID...) barataimmal siman elutazhattam par hetre barhova a vilagban. Faszi vagyok, de meg egy faszinak is keresztbevagja a karrierjet egy gyerek. Sokkal tobb penzem van magamra. Csak magammal kell foglalkoznom, nincs ott a teher, amit nem dobhatok le, ha nincs kedvem hozza...
Inkabb azt kellett volna kerdezned mi az elonye egy gyereknek, mert azt egy szoval el lehetett volna intezni: semmi.
2022. okt. 12. 21:09
Ha childfree vagy akkor nagyon pleasantos mikor a firendekkel entertraintmentelsz, de missing neked egy time után mikor nincs love neked ahogy a child smile rád és azt sayelni daddy, mommy.
Na így már understandolod? 😂
2022. okt. 12. 21:15
sokkal szabadabb vagy, nem vagy egy harmadik, lényegében "magatehetetlen" (egy ideig mindenképp az) személyhez állítani az életed, nem kell 1-2 óránként felkelni, mert sír a gyerek, hanem végig tudod aludni az éjszakát, nem vagy köteles 18 évig gondoskodni róla, az ezáltal megspórolt pénzből félre lehet tenni nehezebb időkre, vagy valami régi álmot megvalósítani (ha nincs pénz félretenni se, akkor meg felesleges a gyerek, hiszen őt is pénzből kellene nevelni), és még a környezetet is véded valamilyen szinten, kb 2 évig egy gyerek elképesztő mennyiségű pelenkát használ el, ami elképesztő mennyiségű hulladék, illetve ha nem születik meg, akkor azzal tettél jót, hogy a bolygónak nem kell plusz egy embert ellátnia még 70-80 évig, nagy hirtelen ennyi :)
2022. okt. 12. 21:27
#5 boldog egy szarrrt!!
nézd meg mindegyik elkámpicsorodott, és úgy néz ki mint aki idén még nem aludt, folyamatosan hányás, és kakaszaguk van.. :D :D
2022. okt. 12. 21:28
Kapcsolódó kérdések: