Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta, hogy a dohányzó lányoknak a puncija kesernyés?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 18:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem volt még dolgom dohányzó nővel
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem.
Viszont a csók...borzasztó. Ezért nem is kezdenék többé dohányzó nővel.
2/9 anonim válasza:
Nálam fogat mosnak, hát mi kívánatos egy dohányzó nőben. De ha nincs szaga mi gáz van vele. Meglehet őket is jól dugni. Így versenyek után elengedem magam, mekis kaják, pizzák, vodka ilyenek, az egyik ilyen állandóan átjön ilyenkor, kényeztet, masszíroz, ilyenek, én meg csak fekszek azt nyomkodom a netflixet a tv-n. Jó kis asszonyok a dohányzó nők is, nem érdekel hogy csinálják e
24f
Testépítő bajnok
3/9 A kérdező kommentje:
3:
🤣🤣
2022. szept. 3. 19:07
4/9 anonim válasza:
3 látszik hogy fogalmad nincs....
A fogmosás nem segít azon ha valaki nem csak kocadohányos.
Rendesen benne van a nikotin, ha megmossa akkor is érzed csók közben azt a kesernyés ízt.
5/9 anonim válasza:
Nyilván érezni rajta, de szerintem nem olyan elviselhetetlen. Lehet, hogy én pont szerencsés voltam, és az exemen ez annyira nem érződött, de nekem a csók se volt rossz. A puncijának meg, amennyire emlékszem, nem hogy keserű, leginkább ilyen semmilyen volt
6/9 anonim válasza:
Feleségem puncija napi 2 dobozzal se keserű.
7/9 A kérdező kommentje:
7:
Ha nedvesedne, éreznéd
2022. szept. 3. 21:54
8/9 anonim válasza:
#7: Elég lucskos, mégsem keserű.
9/9 anonim válasza:
Inkább ilyen füstölt szalonna ízük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!