Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alkoholtól lehet keserű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkoholtól lehet keserű a sperma?

Figyelt kérdés

Szeretem a párom spermájának az ízét.

De néha nagyon keserű.

Nem dohányzik.

De inni szokott igaz nem sokat de néha esetleg hétvégén többet.

Lehet az alkoholtól? Mert nem mindíg keserű ilyenkor sem. Csak ha többet iszik akkor lehet keserű?

2021. okt. 5. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Tök változó. A sperma íze mindig változik, elsősorban a táplálkozástól, talán inkább az a kérdés, mit eszik...

Nekem volt dohányos pasim, sosem volt attól sem keserű, főleg bizonyos zöldségek okoznak kellemetlenebb ízt, ha jól tudom.

2021. okt. 5. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen lehet... viszont cserébe másnaposan úgy áll a többségnek mint a cövek 😄
2021. okt. 5. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy az alkoholtól lenne keserű. Én nem iszom és nem dohányzom mégis azt mondták, hogy keserű volt.
2021. okt. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!