Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nemrég lettem 30. Most akkor...

Nemrég lettem 30. Most akkor tényleg nem nevezhetem magam középkorúnak?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Az uncsizást
2022. okt. 9. 21:27
 32/62 A kérdező kommentje:
Itt maximum te unatkozol.
2022. okt. 9. 21:29
 33/62 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy unatkozom.... szórakoztató vagy :D eltelik még 20 év, akkor kitalálod hogy öregkorba léptél, holott még csak az 50et éred el. Nem értem az ilyen kérdéseket, mit vársz? Fiatal vagy, középkor előtt.
2022. okt. 9. 21:33
 34/62 A kérdező kommentje:

20 év múlva rég nem áll fenn a jelenlegi civilizáció. Gondolom tudod, hogy a III. világháború küszöbén állunk, mellékesen a környezetszennyezés miatt lassan se iható víz, se termény, az éghajlat felborult.

Amúgy 50 éves koromban már nem fogok élni. Eleve a mai ember egyre hamarabb hal, de én ismerem a felmenőim és a saját egészségi állapotát.

2022. okt. 9. 21:36
 35/62 anonim ***** válasza:
27%

"Az én munkatársaim, illetve estis csoporttársaim 30-cal ismerik ezeket a mondásokat, sőt, ezen az oldalon is írtak már ilyet userek."

Gondolom, mind hozzád hasonló életunt, koravén, beteges, rokkant, rinyálós mondta, akik az eredetit átírták a saját korukra, ezzel is igazolva magukat.

Egyébként pedig a 30-as korosztályra azt szokták mondani, hogy életerős. De úgy tűnik, hogy a mai egyes 30-asoknak inkább járókeret kell kórházi beutalóval. Szégyen. Ha már 30 évesen így sajnáltatod magad, mi lesz majd később? Egyébként nem kötelező élni.

A saját életedért te vagy a felelős 18 év felett. Úgyhogy ennyi évesen ideje lenne már megtanulni felelősséget vállalni és nem az X és y felmenőkkel takarózni. A saját egészségedért te vagy a felelős!

2022. okt. 10. 05:46
 36/62 A kérdező kommentje:
Jézusom te nagyon sötét vagy, rettenetesen kiforgattad a szavaimat...
2022. okt. 10. 05:50
 37/62 anonim ***** válasza:
67%
Csak az igazat írtam. Rajtad kívül itt senki nem rinyál, hogy jaj, betöltötte a 30-at és akkor már középkorúnak érzi magát. A szám az csak egy szám. Nem mérvadó.
2022. okt. 10. 05:55
 38/62 A kérdező kommentje:

Pont én nem rinyálok, hanem azt írom, hogy egy szám, egy állapot, egy matematikai tény, hogy középkorú vagyok.

Ti rinyáltok, mert nem bírjátok felfogni, hogy az idő múlik.

2022. okt. 10. 06:17
 39/62 anonim ***** válasza:

Jó, ki a f*szt érdekel hogy öreg vagy-e vagy sem.

Az vagy igen. Ezt akarod hallani.

Köszönjük,szia

2022. okt. 10. 06:34
 40/62 A kérdező kommentje:

Nem vagyok öreg.

Középkorú vagyok.

2022. okt. 10. 06:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!