Nemrég lettem 30. Most akkor tényleg nem nevezhetem magam középkorúnak?
20 év múlva rég nem áll fenn a jelenlegi civilizáció. Gondolom tudod, hogy a III. világháború küszöbén állunk, mellékesen a környezetszennyezés miatt lassan se iható víz, se termény, az éghajlat felborult.
Amúgy 50 éves koromban már nem fogok élni. Eleve a mai ember egyre hamarabb hal, de én ismerem a felmenőim és a saját egészségi állapotát.
"Az én munkatársaim, illetve estis csoporttársaim 30-cal ismerik ezeket a mondásokat, sőt, ezen az oldalon is írtak már ilyet userek."
Gondolom, mind hozzád hasonló életunt, koravén, beteges, rokkant, rinyálós mondta, akik az eredetit átírták a saját korukra, ezzel is igazolva magukat.
Egyébként pedig a 30-as korosztályra azt szokták mondani, hogy életerős. De úgy tűnik, hogy a mai egyes 30-asoknak inkább járókeret kell kórházi beutalóval. Szégyen. Ha már 30 évesen így sajnáltatod magad, mi lesz majd később? Egyébként nem kötelező élni.
A saját életedért te vagy a felelős 18 év felett. Úgyhogy ennyi évesen ideje lenne már megtanulni felelősséget vállalni és nem az X és y felmenőkkel takarózni. A saját egészségedért te vagy a felelős!
Pont én nem rinyálok, hanem azt írom, hogy egy szám, egy állapot, egy matematikai tény, hogy középkorú vagyok.
Ti rinyáltok, mert nem bírjátok felfogni, hogy az idő múlik.
Jó, ki a f*szt érdekel hogy öreg vagy-e vagy sem.
Az vagy igen. Ezt akarod hallani.
Köszönjük,szia
Nem vagyok öreg.
Középkorú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!