Nemrég lettem 30. Most akkor tényleg nem nevezhetem magam középkorúnak?
Hát nem tudom, nekem a 10 km futás egy lazább edzés. :D Mondjuk most a DESPAR-on indultam, egyéni legjobbat futottam.
Nem tudom, hogy jött ide a 10 km futás, nem volt téma és amúgy se nagy szám.
Egy 30 éves középkorú, nem idős.
Az 55 éves az idős. Meg is halnak közülük rengetegen.
"Nem tudom, hogy jött ide a 10 km futás, nem volt téma és amúgy se nagy szám."
A kérdező, értelmileg visszamaradott, még mondatokat se tud értelmezni.
Idézem, újra, a gyengébbek kedvéért:
"csak hát, ha te megjegyezted, hogy neked ma fájt a nyakad, ebből kiindulva merészeltem én is megosztani valamit a mai napomból.
Talán baj? Vagy csak neked lehet megosztani dolgokat, a többieknek nem?"
Te minek osztottad meg, hogy fáj a nyakad és Advil-t vettél be? Ki a f.s.zt érdekel? Magánügy! Na, hogy tetszik ez a hozzáállás visszafelé?
A mindennapos nyakfájás a már nem teljes gázzal működő szervezet jele, ide tartozik.
Mások azt mondják, hogy akinek 30 felett nem fáj semmi, az halott. Vagy 30 felett minden tünetmentes nap ajándék.
A futásról itt senki se beszélt, amúgy 10 km még mindig nem sok... Én félmaratonra készülök most és még az se sok.
🤣🤦
Nagyon rosszul tudod azt a mondást. Azt 50-60 éveseknél szokták mondani, nem 30. 👏😁
De akkor te egy koravén rinyálós, beteg ember vagy. Ez van.
Tessék, itt egy forrás:
50 évesre mondják azt, amit te önkényesen átírtál MAGADRA kivetítve 30-ra. Tiszta szánalom. 😒🤷🤮🤢
Ember, felfogod a küoönbséget a középkorú és az öreg között?
Középkorú vagy te, öreg leszel 50 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!