30 évesen manapság dehogy középkorú valaki. Akkor az azt jelentené, hogy kb. 60 éves korig fog élni... Most már a legtöbben bőven 80 fölötti kort is megélnek.
Szóval inkább 40-től lesz valaki középkorú.
Amúgy a kérdésedben a "hogy" elé nem kell vessző, mert nem kötőszó, hanem a "hogyan" rövidítése.
Viszonylag késői fiatalságnak nevezném ezt az életkort (a 35. életévet is.)
Én a 30.-dik szülinapomon döbbentem rá, hogy mennyire "múlandó" az élet. 40. és 45. év között a kora középkor, kb. 50. a "rendesebb" középkor.
De hát talán inkább amennyinek érzed magad kérdező! Fizikai, lelki, szellemi értelemben mit élsz meg a hétköznapokban? Mi lenne a válaszod?
Jaj ez a kérdés :D most vagy megint az a hülye vagy, aki a 30as korosztályon gúnyolódik, hogy hisztiznek, hogy ők nem középkorúak, vagy idevonzod ezeket az idiótákat, akik majd jól megmondják neked, hogy bizony te már középkorú vagy, ne hisztizz.
Amúgy 27 vagyok, tehát közel a 30-hoz, se most, se tizenévesen nem neveztem a harmincasokat középkorúnak, hát milyen hülyeség már ez :D simán felnőtt, ennyi. A középkor 40-50 körül van, szerintem.
38 éves korig szerinte mindenki tök fiatal, még kinézetre is. nyilván egy 35 éves nem úgy néz ki mint egy 21 éves, de csomó 45+ ismerősömnek megnézem a régi képeit és 35 évesen még tök fiatalok voltak.
Az megint más ha valaki 30 éves korára már szénné bagózta a tüdejét vagy elitta a máját vagy 50 kg súlyfeleslege van vagy annyi antidepresszánst magába tömött hogy funkcionálni sem tud nélkülük. Hozzájuk képest egy egészséges 30 éves telejsen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!