Csak szerintem cringe tablóképet beállítani facebook vagy insta profilképnek?
Figyelt kérdés
Olyan mintha nem lenne élete az illetőnek csak a suli...2022. okt. 1. 14:06
11/38 A kérdező kommentje:
11 NA IGEN... Igazad van
2022. okt. 1. 14:30
12/38 anonim válasza:
Ha valakiről a nyaralásán készül az a kép, amit beállít profilképnek, akkor meg csak a nyaralgatás az élete, és biztosan lusta, léhűtő? Pontosan ugyanennyi logika van a te elképzelésedben is.
De komolyan nem értem, miért kell neked mások profilképével foglalkoznod. Szerinted "cringe" tablóképet beállítani, úgyhogy akkor ne csináld ezt. Más meg beállítja, mert neki tetszik a kép. Nem kötelező ezzel egyetértened, nem kell lájkolnod, görgess tovább. Nekem sem tetszik sok minden, amit mások posztolnak, úgyhogy simán csak nem foglalkozok vele, mert nincs hozzá közöm. Nem tudom, mi tud téged ezen "kiakasztani".
13/38 A kérdező kommentje:
3asomat olvasd el kösz
2022. okt. 1. 14:57
14/38 anonim válasza:
Jézusom, tizenévesek tényleg használnak még Facebookot? Azt hittem, már csak anyám korosztálya van ott, pedig én is majdnem 40 vagyok.
15/38 anonim válasza:
Ha tudod hogy cringe akkor minek kérdezed?
16/38 A kérdező kommentje:
Hogy legyen mit kérdezned kicsim
2022. okt. 1. 15:36
18/38 anonim válasza:
Én nem állítottam be egyszer sem, mert rettentő fotósok vannak ezen a környéken és nem is tudták normálisan megcsinálni a tablókat. Viszont ha tetszik vagy még jól is néz ki (mert van ilyen) miért ne? Mivel jobb az ha valaki szelfizik egyet, rárak egy gagyi filtert vagy az ha barátok csinálnak egy gyenge minőségű fotót rólad? Nem gáz, ha meg ezen pattogsz valszeg neked szegényes a szociális életed.
19/38 A kérdező kommentje:
Semmi köze a szociális életemhez csak vannak dolgok amik irritálnak. Inkább egy Bécsben készült képet rakok ki magamról mint egy szétretusált iskolai tablóképet ahol úgy nézzek ki mint egy 1972es diák aki megy a kovhozba
2022. okt. 1. 21:37
20/38 anonim válasza:
De mi irritál? Hogy mindenkinek van saját döntése?🙃 Ha téged ennyire zavar és felszínes vagy töröld az ismerőseid közül az ilyen embereket és nem fog akkor zavarni. Viszont felesleges a saját ízlésed másra erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!