Hogyan kell instagramon történeteket csinálni? nem a profilkép körül hanem a fényképek fölött?
Küldök egy videót is, bár kicsit túlmagyarázza, valójában az egész pár másodperc :)
köszönöm mindenkinek!!!!
az a baj hogy az én telómódomon kicsit máshogy néz ki a képernyő.
két lehetőségem van a feltöltésre. ha a fényképező ikonra kattintok, egyből megjelennek a fényképeim és akkor történetet töltök fel. a másik ikon a plusz jel. ha arra kattintok, szintén egyből megjelennek a fényképeim és akkor fényképet töltök fel. magyarul nem ad nekem választást erre a highlight-ra mert bármire kattintok máris a saját mappámat kínálja feltöltésre. olyat hogy highlight - ki se ír :( mit tegyek?
Szia! Leírom a lépéseket, bár én még nem próbáltam laptopon telómódban instázni, nem különbözhet sokban a telótól :D
1. - feltöltesz egy történetet
2. - ha megnézed a saját történeted, alul lesznek ikonok (megosztás helye, facebook, fókusz, továbbiak) itt a fókuszra kattintasz (a fókusz az a highlight), és kiadja hogy "fókuszba helyezés"
3. - rányomsz a + jelre (alatta ott van, hogy "új") -> kiírja hogy "új összefoglaló", itt adnod kell egy nevet az összefoglalónak, azután csak megnyomod a hozzáadás gombot és kész van
Remélem tudtam segíteni, ha valami kérdésedvan nyugodtan írj :)
5. nagyon köszönöm hogy ilyen szépen érthetően leírtad!
feltöltöttem egy törit és figyeltem miközben néztem hogy mi van, milyen ikon, de semmi nem volt. csak hangerő, és három pötty, amire ha rákattintok felajánlja hogy töröljem a törit. elakadtam :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!