Ügyfélkapun kapott meghiúsulási igazolásnak, hogy tudnék utánanézni?
Figyelt kérdés
Kaptam még szeptemberben a NEAK-tól egy levelet az ügyfélkapumra, de elfelejtettem átvenni és így az törlődött. Lett róla egy meghiúsúlási igazolás, de az nem mond semmit csak, hogy a NEAK-tól jött volna az üzenet. Hogy tudnám megszerezni az üzenetet, megtudni, hogy az miről szólt?márc. 11. 20:24
1/8 anonim 

válasza:

A tarhely.gov.hu -ra szokták küldeni a dolgokat normál esetben, gondolom ez is ott lesz.
2/8 anonim 

válasza:

E-mailben mindig kapsz alapvető adatokat az érkező üzenetről. A csatolmány tartalmáról nem, hacsak valamilyen nagyon következetes fájlnevet adnak neki és abból kiderül. A küldővel próbáld felvenni a kapcsolatot és az e-mailben kapott valamelyik üzenetazonosítóra hivatkozva hátha vissza tudják keresni, hogy mi volt az. De elvileg a meghiúsulási üzenetben is legalább ezek benne vannak. Az eredeti üzenet és csatolmánya már nem, az 30 nap után törlődik a tárhelyről, ha nem lett átvéve vagy a tartós tárba helyezve.
3/8 anonim 

válasza:

Akkor vedd fel a kapcsolatot a NEAK-kal.
A tárgyban amúgy mi volt?
4/8 A kérdező kommentje:
Csak ennyi volt az emailben és a meghiusulási igazolásban:
Dokumentum érkeztetési száma:
Dokumentum típusa: ertesites
Elküldött fájl neve: pdf
Dokumentum elektronikus lenyomata (Hash hexadecimális formában):
Dokumentum Hash-algoritmusa:
Az adatokat kitöröltem, de semmi sem következtethető ki ebből. Csak annyi info van még, hogy a NEAK küldte.
márc. 11. 20:48
5/8 anonim 

válasza:

A feladó megkapja az érkeztetési számot, mert azt küldéskor generálja a rendszer. Az alapján vissza tudná keresni, csak közben eltelt 6 hónap és ki tudja hogy ilyen sokáig tárolják-e az infókat.
6/8 anonim 

válasza:

Reménykedj benne hogy nem volt fontos..🐒
7/8 anonim 

válasza:

Biztos vagyok benne, hogy aki küldte, ki tudja küldeni újra, ha megkeresed és megkéred rá. Én is ilyeneket küldök többek között, és nem csak hónapokra, de évekre visszamenőleg megvannak a dokumentumok, több helyen elmentve.
8/8 anonim 

válasza:

Azt kéne megtudni, mi történik ilyen esetben, de lehet, hogy a normál csatornákon keresztül küldik meg, azaz postán.
Sőt nemrég volt olyan, hogy kétféle módon is értesítették az embereket, talán a nyugdíjról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!