Titeket zavarna ha egy ismerosotok tul gyakran valtana profilképet?
Figyelt kérdés
Nem mutogatja magát meg semmi. Élőben is normális és nem egoista.2021. jan. 22. 15:12
1/18 anonim válasza:
Nem. Legfeljebb kevesebb lájkot tolok, mert cikinek érzem folyamatosan kedvelni a dolgait valakinek. Amúgy nem zavar.
4/18 anonim válasza:
Kicsit sem érdekel, ezért nem vagyok fent ilyen oldalakon
5/18 anonim válasza:
Nem, igazából észre se venném. Nagyon keveset vagyok fenn és akkor is csak annak a pár oldalnak a cikkeit olvasom amiket követek.
6/18 anonim válasza:
"Nem mutogatja magát meg semmi. Élőben is normális és nem egoista."
Tehát rólad van szó... különben nem mentegetőznél :D
Nem gáz ha naponta váltogatod a profilképed, te dolgod, valószínűleg senkit nem érdekel. Ha mégis, akkor max kinevet egy picit magában, de úgyis hamar elfelejtik az ilyeneket az emberek.
7/18 kicsibarany válasza:
Max letiltanám a követését, hogy ne ezzel legyen tele a falam, de ennél többet nem foglalkoznék a témával.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem rólam. Hugom aggódik miatta. Most épp abban a korszakban van hozy érdekli a külvilág véleménye
2021. jan. 22. 15:29
9/18 A kérdező kommentje:
Én ritkán lépek fel ezekre az oldalakra. Munka és párkapcsolat mellett nem igazán van időm ra
2021. jan. 22. 15:30
10/18 anonim válasza:
Tök lényeges a kérdés szempontjából, hogy van párod és munkád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!