Ti hogyan reagalnatok hogyha egy kozelibb ismerosotok ha meglatna egy plazaban elforditana a fejet es nem koszonne?
Nem reg tortent, hogy ma setaltam a plazaban es lattam ahogy egy ismerosom a baratjaval setal. Mikor az ismerosom meglatott gyorsan elforditotta a fejet( azt hitte hogy en azt nem lattam) es elsetalt mellettem.
Elegge rosszul esett, nem tudtam miert reagalt igy, mikor legutobb talalkoztunk egy buliban nagyon sokat beszelgettunk. Eddig nagyon jofejnek gondoltam, es kedveltrm, de nem tudom most errol mit gondoljak. Bevallom, rosszul esett.Ezen kivul ketszer volt mar hogy osszefutottunk az utcan es mindig koszontunk, plusz egy ket mondatot valtottunk.
En a szomszédokkal jàrtam igy. Hogy amikor pl rendezvényen vagy barhol összefutunk ahol a csaladdal vannak meg a barataikkal egyszerüwn engem levegönen neznek nem àllnak le köszöngetni.de ugyanakkor semmi bajuk velem a hàzban tovabbra is köszöngetünk.
Ez egy szocializacios kultura. Felvettem en is. Tényleg pl anyàmmal a vàrosban vasarolgatva minek köszöngessek a szomszednak mint vmi spannak? Meg is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!