Csak szerintem cringe tablóképet beállítani facebook vagy insta profilképnek?
Persze ez az én véleményem, nem akarok offenzív lenni. Számomra cringe. Inkább deffenzív próbálok lenni ebből a szempontból.
Semmi bajom nincs aki ezt választja, de én nem, engem picit kiakaszt de érdekel más véleménye is.
Rólad készült? Igen. Tetszik? Igen: akkro tedd ki, naésakkor? nem: ne tedd ki.
Szerintem ennyire egyszerű, bár profilképnek inkább egy téged legjobban jellemző rólad készült fotót "kéne" berakni... De mint fent írtam, tök mindegy, tetszik tetszik, ha nem, akkor nem.
"Olyan mintha a kommunizmusban lennénk és full munkaalapú társadalomban élnénk ami itt az iskola, nincs az embernek privát élete, nem készül sehol se róla kép csak a suliban. Vicc"
Mi érezteti veled azt, hogy szoializmusban élsz? (kevered a kettőt) Nincs privát életed? Hogyhogy? Nem tudom elhinni. Az iskolában laksz, vagy mi? Miért ne készülne rólad fotó a sulin kívül? barátaiddal nem fotószkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!