Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » INFP nőnek jó a jogász szakma?

INFP nőnek jó a jogász szakma?

Figyelt kérdés

#jogász #Lélektan típusok
2022. okt. 1. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Erre nem lehet válaszolni. Sokféleképpen lehet megközelíteni a jogász szakmát, pl. egy peres ügyvéd is más, mint aki inkább csak szerződéseket állít össze.
2022. okt. 1. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem.
2022. okt. 1. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Számodra az segítene, ha önmagadat nem kategorizálnád be egy dobozba és nem kontár "szakértők" által megkonstruált tesztek alapján élnéd az életedet. Alapos okom ezt feltételezni, hiszen a karrier-választásodat erre alapozod.

Bebizonyították már, hogy csak e teszt laikus kitalálói gazdagodtak meg ebből, akik zanzásítva (ahogy kedvük tartotta) "felhasználták" egy szakember munkásságát, persze csak úgy és olyan mértékben, ahogy azt ők gondolták.

2022. okt. 1. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Inkább önismeret kellene neked.
2022. okt. 1. 07:54
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
97%

Szerintem szimplán nincs köze a két dolognak egymáshoz ;)

Engem a pályaválasztásnál is elküldtek, hogy sosem leszekk mérnök, nem tudok rendszerezni, aztán csak sikerült mégis...

2022. okt. 1. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi jött ki a keresőben hogy mediátor. Mediátorok vannak a jogban egyre többen, maga a jog is egyfajta egyensúlykeresésről, különböző érdekek összeegyeztetéséről szól. Szóval jó lehet, de ne ez alapján válassz szakmát.
2022. okt. 2. 01:02
 7/7 anonim válasza:
93%
Megkérdeztem egy pszichológus ismerősömet és azt mondta, hogy az mbti személyiség típus elmélet tudományosan nem igazán valid. És a Big five-ot javasolta.
2022. okt. 31. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!