Hány emberrel beszélgetsz rendszeresen ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 22:56
1/14 anonim válasza:
0. De ha valaki szeretne, írjon bátran.
3/14 anonim válasza:
Priviben már eggyel sem. De az egyik kategóriában szokott kiírt névvel válaszolni valaki, akinek imponáló a tudása, őt gyakran megdicsérem. És a munkaügyis rébuszos kérdezőnek is szoktam köszönni, ha meglátom egy újabb hülyeségét 😄
6/14 anonim válasza:
1
Már más platformokon is tartjuk a kapcsolatot, de a gyk-s levelezés is megmaradt köztünk.
8/14 anonim válasza:
Volt több is, de mára sajnos múlt idő lett valamennyi. Na nem mert kiégett volna a "kapcsolat" hanem egy prózaibb ok miatt vált okafogyottá a beszélgetés. Amellett hogy a gépem tönkrement, a jelszavam elfelejtettem, magánéleti gondok is közrejátszottak.
Igazából volt egy lány, aki úgy 3 éve doktornőnek tanult, volt egy három lábú macskája, és valahogy nem találta kereknek az életét. Na Ő róla szívesen tudnék bármit, mert okos volt , vicces, olyan akivel egy másik életben szívesen összejöttem volna.
10/14 anonim válasza:
1
Eggyel meg átmentünk facebookra, egy drabig beszélgettünk de mostanság nem. Tényleg, rá is írok, hogy mi a stájsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!