Rendszeresen nem kapom meg a rendelt csomagjaimat ,mit tudok még tenni ?
Rendszeresen betelefonálok a főpostára ha látom a kézbsítőnél van de nem szándékozik ki hozni ... ez sajnos túl sűrűn fordul elő az utóbbi időben !!!
Nem csinálnak vele semmit ,se ejnye-bejnye se semmi,ő ezért rendszeresen bepróbálkozik csak a marha szerintem elfelejti ,hogy én követem ,hogy merre van a csomag.Mit tudok tenni mert már irdatlanul elegem van ebből !!! Köszönöm szépen !!n30
Tehát ajánlott küldeményekről van szó?
Hogyhogy nem hozza ki? És nem kapsz értesítést sem, hogy a postán átveheted? VAgy mi történik?
Előre szoktál fizetni a csomagért, és úgy nyúlja le a postás?
Annak idején Debrecenben volt ilyen, mikor ott laktam. A postás szekrényében 30 valahány darab kisebb csomagot találtak, amik előre ki lettek fizetve, csak ő nem vitte ki őket, meg egy csomót addig el is lopott. A legtöbb ilyen ebay-es, alis csomag volt. De miután megtaláltàk sem hoztàk ki őket, az volt a poén.
Akkori élettársam is rendelt 20-30 dolgot állandóan, és kb a fele ért neki oda, miután mondták ott a környéken mi történt, utána se kapta meg az elmaradt csomagokat. Ennyit erről.
Menj be a postára, és tegyél panaszt, ha kell többször is.
2: küldemény =/= levél.
Minden postai úton érkező dolog gyűjtőneve küldemény. A csomag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!