Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rendszeresen nem kapom meg a...

Rendszeresen nem kapom meg a rendelt csomagjaimat ,mit tudok még tenni ?

Figyelt kérdés

Rendszeresen betelefonálok a főpostára ha látom a kézbsítőnél van de nem szándékozik ki hozni ... ez sajnos túl sűrűn fordul elő az utóbbi időben !!!

Nem csinálnak vele semmit ,se ejnye-bejnye se semmi,ő ezért rendszeresen bepróbálkozik csak a marha szerintem elfelejti ,hogy én követem ,hogy merre van a csomag.Mit tudok tenni mert már irdatlanul elegem van ebből !!! Köszönöm szépen !!n30

2022. szept. 27. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Tehát ajánlott küldeményekről van szó?

Hogyhogy nem hozza ki? És nem kapsz értesítést sem, hogy a postán átveheted? VAgy mi történik?

2022. szept. 27. 15:04
 2/14 A kérdező kommentje:
RENDELT CSOMAG !!!! nem ajánlott levelet írtam !!!!!!
2022. szept. 27. 15:06
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Előre szoktál fizetni a csomagért, és úgy nyúlja le a postás?

Annak idején Debrecenben volt ilyen, mikor ott laktam. A postás szekrényében 30 valahány darab kisebb csomagot találtak, amik előre ki lettek fizetve, csak ő nem vitte ki őket, meg egy csomót addig el is lopott. A legtöbb ilyen ebay-es, alis csomag volt. De miután megtaláltàk sem hoztàk ki őket, az volt a poén.

Akkori élettársam is rendelt 20-30 dolgot állandóan, és kb a fele ért neki oda, miután mondták ott a környéken mi történt, utána se kapta meg az elmaradt csomagokat. Ennyit erről.

Menj be a postára, és tegyél panaszt, ha kell többször is.

2022. szept. 27. 15:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Előre fizettem aha !! Akár hányszor,ma is betelefonáltam már mára f...om kivan ,meg ilyet szól a nő ,hogy se cím se név rajta? Na hagyjuk már ezt is ....
2022. szept. 27. 15:09
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom ilyen esetben tudsz feljelentést tenni, pláne ha különböző weboldalakról rendeltél (szóval nem ugyanaz a csaló vett palira)
2022. szept. 27. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Ne a postával rendelj, hanem futárral, lehetőleg automatába.
2022. szept. 27. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha megvan a nyomkövetés, miért nem reklamálsz a postán...???
2022. szept. 27. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Mert sokkal könnyebb itt a Gy.k.-n hisztérikázni.
2022. szept. 27. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Sztem baj lehet itt a toronyban... :)
2022. szept. 27. 15:34
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

2: küldemény =/= levél.

Minden postai úton érkező dolog gyűjtőneve küldemény. A csomag is.

2022. szept. 27. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!