Szerintetek normális hogy harminc felett is rendszeresen remalmaim vannak a középiskolai eveimrol?
Van még más is így? Napközben nem igazán szokott ez a fejemben járni egyébként, kivéve ha ezzel álmodtam, mert akkor előjön az a sok szégyenérzet meg szorongás amit az alombeli ujraeles hoz elő.
Elég rendszeresen, néha heti többször is ilyen álmaim vannak.
Nem, nem normális. Meg kell tanulnod elengedni azt a rossz élethelyzetet, és túllépni rajta. Régen volt, elmúlt, el kell engedned. Ha ezt megtetted meg fognak szűnni a rémálmok is.
Olvass utána a témának, és ha végképp nem megy akkor keress fel szakembert.
De nem is szoktam erre gondolni, tehát úgymond már elegedtem, 15 éve is már hogy elballagtam.
Csak ezek az álmok jöttek elő egy ideje.
"De nem is szoktam erre gondolni, tehát úgymond már elegedtem"
Most mit hazudozol itt magadnak? Ha elengedted volna, rémálmaid se lennének.
A tudalatti nem egyenlő azzal, hogy most te jelenleg nem gondolsz rá. Olvass utána a tudatalattinak is, és ne áltasd és csapd be magad!
Hát ok bár a tudatalatti azért tudatalatti mert nem tudom tudatosan befolyásolni, nem?
Na mindegy igazából nincs nagyon befolyással a mindennapi életemre ezért nem tartom érdemesnek arra, hogy külön foglalkozzak vele.
Igazából az érdekelt hogy másnál van-e ilyen, és hogy elmúlik e, mert nyilván oromtelibb lenne habcsokokrol meg tengerparti nyaralasrol álmodni.
"Na mindegy igazából nincs nagyon befolyással a mindennapi életemre ezért nem tartom érdemesnek arra, hogy külön foglalkozzak vele."
Úgy van, seperjük a szőnyeg alá a problémáinkat, hátha 50 évesen is kiírod majd ugyanezt a kérdést! 🤦🙄😒
"és hogy elmúlik e, "
Majd elmúlik, ha teszel érte. Leírtam, hogy hogyan tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!