Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy harminc felett is rendszeresen remalmaim vannak a középiskolai eveimrol?

Figyelt kérdés

Van még más is így? Napközben nem igazán szokott ez a fejemben járni egyébként, kivéve ha ezzel álmodtam, mert akkor előjön az a sok szégyenérzet meg szorongás amit az alombeli ujraeles hoz elő.

Elég rendszeresen, néha heti többször is ilyen álmaim vannak.

2022. júl. 2. 06:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert még mindig ragaszkodsz hozzájuk. Tudod, a tudatalatti nem felejt. El kell őket engedni, lezárni. Keress utána, hogy a múltbéli traumákat hogyan kell lezárni.
2022. júl. 2. 06:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális. Meg kell tanulnod elengedni azt a rossz élethelyzetet, és túllépni rajta. Régen volt, elmúlt, el kell engedned. Ha ezt megtetted meg fognak szűnni a rémálmok is.

Olvass utána a témának, és ha végképp nem megy akkor keress fel szakembert.

2022. júl. 2. 08:40
 3/8 A kérdező kommentje:

De nem is szoktam erre gondolni, tehát úgymond már elegedtem, 15 éve is már hogy elballagtam.

Csak ezek az álmok jöttek elő egy ideje.

2022. júl. 2. 08:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"De nem is szoktam erre gondolni, tehát úgymond már elegedtem"

Most mit hazudozol itt magadnak? Ha elengedted volna, rémálmaid se lennének.

A tudalatti nem egyenlő azzal, hogy most te jelenleg nem gondolsz rá. Olvass utána a tudatalattinak is, és ne áltasd és csapd be magad!

2022. júl. 2. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos, de nagyon nem normális.
2022. júl. 2. 11:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát ok bár a tudatalatti azért tudatalatti mert nem tudom tudatosan befolyásolni, nem?

Na mindegy igazából nincs nagyon befolyással a mindennapi életemre ezért nem tartom érdemesnek arra, hogy külön foglalkozzak vele.

Igazából az érdekelt hogy másnál van-e ilyen, és hogy elmúlik e, mert nyilván oromtelibb lenne habcsokokrol meg tengerparti nyaralasrol álmodni.

2022. júl. 2. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
17%

"Na mindegy igazából nincs nagyon befolyással a mindennapi életemre ezért nem tartom érdemesnek arra, hogy külön foglalkozzak vele."

Úgy van, seperjük a szőnyeg alá a problémáinkat, hátha 50 évesen is kiírod majd ugyanezt a kérdést! 🤦🙄😒

"és hogy elmúlik e, "

Majd elmúlik, ha teszel érte. Leírtam, hogy hogyan tudsz!

2022. júl. 2. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem egészen normális, szerintem el kéne menned terápiára. Attól, hogy nem foglalkozol vele, meg nap közben próbálsz nem gondolni rá, még nem fog a trauma magától elmúlni.
2022. júl. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!