Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rendszeresen nem kapom meg a...

Rendszeresen nem kapom meg a rendelt csomagjaimat ,mit tudok még tenni ?

Figyelt kérdés

Rendszeresen betelefonálok a főpostára ha látom a kézbsítőnél van de nem szándékozik ki hozni ... ez sajnos túl sűrűn fordul elő az utóbbi időben !!!

Nem csinálnak vele semmit ,se ejnye-bejnye se semmi,ő ezért rendszeresen bepróbálkozik csak a marha szerintem elfelejti ,hogy én követem ,hogy merre van a csomag.Mit tudok tenni mert már irdatlanul elegem van ebből !!! Köszönöm szépen !!n30

2022. szept. 27. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Már bocs, de ha ilyen helyesírással és/vagy kiabálással próbálsz ügyet intézni a postán, nem csodálkozom, ha elhajtanak.
2022. szept. 27. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Te valami debil vagy kérdező?
2022. szept. 27. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem is értem... Ha se név, se cím nincs rajta, akkor egyáltalán hogyan került a ti postátokra...?? Miért nem Kukutyinba, vagy Bivalyb.cnádfalvára vitték? :-DDDD
2022. szept. 28. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Utánvét, más céggel!

-Egy büdös buznyákot nem fizetsz senkinek addig, amíg nem teljesül a kiszállítás!

A feleségem az emaggal járt így, - pár ezer forintos operációs rendszert buktunk akkor és utoljára! -Ennyit ért a cég becsülete! :D

Azóta előre senkinek, semmiért, semmikor, semennyit nem fizetünk, - keményen meredő lószerszám a szélhámosok hátsó fertályába!

2022. szept. 28. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!