Miért néznek sokan hülyének mikor elmondom hogy vegán vagyok? Még a saját szüleim is azt mondják hogy nem vagyok normális. Pedig szerintem abban semmi rossz nincs ha valaki vegán.
Én "csak" vega vagyok, szüleim kerek perec kijelentették hogy aki nem eszik húst az értelmi fogyatékos. (Ők mondták így)
Vannak akiknek fontosabb az hogy másvalaki mit eszik vagy nem eszik, mint a kapcsolatuk vele. Ez van sajnos.
A baráti társaságunkban van mindenféle táplálkozási szokásos: mindenevő, vega, vegán, lakto-vagetáriánus, peszkatáriánus.
Senkit nem nézünk se hülyének se fogyatékosnak és senki nem akarja meggyőzni a másikat. Közös kajálásokat étterembe szervezünk vagy vegán ételt készítünk.
Nem is értem, hogy miért kell valakit megítélni/elítélni a táplálkozása miatt.
Van ember, aki belátja, hogy kizsákmányoljuk az állatokat, és ez rossz.
Van ember, aki ezt inkább nem látja be, és basztatja azt, aki meghozza az áldozatot és lemondást, mert ő maga egy gyenge szar, és ezt kompenzálni kell. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!