Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek sokan hülyének...

Miért néznek sokan hülyének mikor elmondom hogy vegán vagyok? Még a saját szüleim is azt mondják hogy nem vagyok normális. Pedig szerintem abban semmi rossz nincs ha valaki vegán.

Figyelt kérdés
21/N

2022. szept. 27. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én "csak" vega vagyok, szüleim kerek perec kijelentették hogy aki nem eszik húst az értelmi fogyatékos. (Ők mondták így)

Vannak akiknek fontosabb az hogy másvalaki mit eszik vagy nem eszik, mint a kapcsolatuk vele. Ez van sajnos.

2022. szept. 28. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A baráti társaságunkban van mindenféle táplálkozási szokásos: mindenevő, vega, vegán, lakto-vagetáriánus, peszkatáriánus.

Senkit nem nézünk se hülyének se fogyatékosnak és senki nem akarja meggyőzni a másikat. Közös kajálásokat étterembe szervezünk vagy vegán ételt készítünk.

Nem is értem, hogy miért kell valakit megítélni/elítélni a táplálkozása miatt.

2022. szept. 28. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Van ember, aki belátja, hogy kizsákmányoljuk az állatokat, és ez rossz.

Van ember, aki ezt inkább nem látja be, és basztatja azt, aki meghozza az áldozatot és lemondást, mert ő maga egy gyenge szar, és ezt kompenzálni kell. Ennyi.

2022. okt. 11. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!