Miért néznek hülyének? Miért hiszik azt, hogy fogyatékos vagyok? Pedig tök normális vagyok velük
Figyelt kérdés
Van 2-3 lány osztálytársam meg pár gyerek, akik mindig átvágnak, meg azt hiszik, hogy mindent beveszek.
Ma volt olyan, hogy óra előtt a teremben sima videót csináltak és pont benne voltam és mondták, hogy élőznek. De közelebb mentem és láttam hogy sima számlálós videó (pl. 14:53) van, tehát kamerával meg nem élőben. Erre mondták hogy ez csak a nézőszám, inkább hagytam. Meg fotózgatnak és letagadják.
A másik meg egy másik osztálytàsam, aki azt mondta, hogy én nem ebben a terembe leszek, pedig a többiek is ott voltak.
2021. jún. 9. 14:48
1/10 anonim válasza:
Osztályfőnöknek nem értesültél még erről? Egyébként, sajnos minden osztályban előfordul az ilyen. De azért fotózgatni azt már tényleg nem kéne.
2/10 A kérdező kommentje:
"Osztályfőnöknek nem értesültél még erről?"
De ez nem ciki, árulkodós?
2021. jún. 9. 16:56
3/10 anonim válasza:
Dehogyis. Én is így csináltam, ez volt a legjobb megoldás.
4/10 anonim válasza:
Emiatt nem kell árulkodni, tényleg csak hiszékenyebbek gondolnak az átlagnál.
5/10 anonim válasza:
Vágja vissza valami hasonló de poénos dologgal. Vagy tegyél fülhallgatót a füledbe és hallgass zenét.
6/10 A kérdező kommentje:
Meg mindig azt mondják, hogy ki vagyok pattintva, pedig van rajtam egy kis felesleg
2021. jún. 9. 19:16
8/10 A kérdező kommentje:
Mi tényleg?
2021. jún. 10. 21:13
9/10 anonim válasza:
Tényleg duci vagy?
És am van szemüveged?
Mert ezek miatt hitték anno az en sulimban az egyik évfolyamtarsamról h hülye
6os vagyok
10/10 A kérdező kommentje:
Kis túlsúlyom van, szemüvegem nincs
2021. jún. 10. 21:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!