Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Totál hülyének gondolom...

Totál hülyének gondolom magam. Ez normális?

Figyelt kérdés

Úgye érzem, hogy semmihez sem értek. Szellemileg nagyon alacsony szinteket ütök meg. Minden vitában rájövök egy idő után, hogy nem vagyok normális, hogy ezt gondoltam, és kiálltak ez a vélemény mellett. Nem tudok semmit. Gőzöm sincs, hogy mi zajlik valójában a világban. Vannak tapasztalataim, de azok kevesek. Úgy érzem, hogy egy szerencsétlen, hülye vagyok, és nincs esélyem valódi sikereket elérni az életben. Mindenről erős véleményem van, amit meg is osztok (sajnos), de egy idő után rájövök, hogy tiszta hülyeség volt, ez mellett kiállni, ilyen kevés élettapasztalattal.

Nem igazán tudom milyen válaszokat várok erre, mivel így, hogy konkrét példákat nem írtam, nem tudtok megerősíteni vagy éppen meggyőzni sem az ellenkezőjéről. Ha van valami gondolatod ezzel a helyzettel kapcsolatban, azért írd le, kíváncsi vagyok! Hátha én is látok más szemszögeket.

2021. márc. 15. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

A vitának pont ez a lényege, hogy más megvilágításba helyezzen dolgokat, olyan érvekkel amikről nem tudsz vagy nem gondoltál bele. Semmi baj nincs azzal, ha bele gondolsz más nézőpontokba, ezzel is tanultál. Szerintem ez egy baromi hasznos tulajdonság, maximum a pillanat hevében nem gondolkozol tisztán.

Ha ennyire zavar akkor véleményt ütköztetni, más-más témákban tájékozódni és nyitottnak lenni.

2021. márc. 15. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha ezen rágódsz és hogyod hogy leblokkoljon akkor tényleg totál hülye vagy.
2021. márc. 15. 15:58
 3/5 anonim válasza:
100%
Nincs egyetlen ember se aki nem gondolna hülyeségeket. De be mered ismerni, hogy tévedtél, és ez egy nagyon fontos dolog. Az lenne a legjobb, ha nem aggódnál azon hogy mennyire vagy okos vagy buta. Csak tanulj új dolgokat, és élvezd az életet.
2021. márc. 15. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Foglalkozz azzal, ami érdekel. Ahogy előttem írták, tanulj új dolgokat. Tanulj angolul. Nézd Tanulom Magam és Puzsér Róbert videóit. Tudsz magadon nevetni? Tudsz nevetni a saját hibáidon? Mert ha nem, ideje elkezdeni.
2021. márc. 16. 05:33
 5/5 anonim válasza:
100%
A kérdésed arról tanúskodik, hogy egy kifejezetten értelmes ember vagy. Az lehetséges persze, hogy nem nagyon magas az IQ-d, de az intelligenciának és az értelmességnek nem sok köze van egymáshoz.
2021. ápr. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!