Másoknál is van hogy nem olyan életet élnek amilyet szeretnének?
Én sokszor magamba nézek de egyszerűen nem olyan az életem amilyet igazán szeretnék.
Próbálok küzdeni, harcolni hogy közelebb kerülnek ahhoz az élethez amire vágyom. De nagyon nehéz.
Nálatok hogy van ez az egész?
Nem vagyok elegedett, sose voltam. Mostanaban meg kiderult ennek az oka, ennyivel jobb talan. Nehezen birkozok meg azzal, h most kicsit meg kell elegednem azzal, amivel es masra koncentralni, mint a karrierre. Hosszutavon pedig a legfontosabb celom, h legalabb kertes hazban elhessek meg sajat csaladom legyen es stabil jo keresetem es ne legyek rabszolgamunkas. Illetve helyrehozni magamat es megvalositani a hobbijaimat, amit egyetem alattnem tudtam.
Perpill eleg negativan latom a jovomet a szakmamban, felek hogy a jelenlegi megingasom az tobb es utalni fogok abban dolgzni amiben, vagy hogy a betegsegem tonkreteszi azt, hogy mit leszek kepes elerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!