Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másoknál is van hogy nem...

Másoknál is van hogy nem olyan életet élnek amilyet szeretnének?

Figyelt kérdés

Én sokszor magamba nézek de egyszerűen nem olyan az életem amilyet igazán szeretnék.

Próbálok küzdeni, harcolni hogy közelebb kerülnek ahhoz az élethez amire vágyom. De nagyon nehéz.

Nálatok hogy van ez az egész?

2022. szept. 25. 11:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Több súlyos fogyatékosság és egy krónikus betegség játszi szerepet abban hogy nem tudok teljes életet élni.
2022. szept. 25. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
A vagyak es az elvarasok, lehetosegek ritkan vannak egy szinten. En pl ugy elek ahogy szeretnek. Teljesen legalis minden, amit csinalok, de ha elmondanam ez mit jelent, akkor vagy nem hinnek vagy akkorat kapnek hogy kirepulnek az univerzumbol. Igy senkinek nem beszelek ilyesmirol csak csendben orulok a szerencsemnek.
2022. szept. 25. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha nem MLM-dologról van szó, biztosan sokakat érdekelne.
2022. szept. 25. 18:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem mlm és a lényeg nem pénzügyi természetű, bár nem baj, ha a pénzügyi oldal rendben van.
2022. szept. 25. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Privátban meg tudod osztani?
2022. szept. 25. 18:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék. Végül is nincs tétje, anonim oldal.
2022. szept. 25. 21:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elegedett, sose voltam. Mostanaban meg kiderult ennek az oka, ennyivel jobb talan. Nehezen birkozok meg azzal, h most kicsit meg kell elegednem azzal, amivel es masra koncentralni, mint a karrierre. Hosszutavon pedig a legfontosabb celom, h legalabb kertes hazban elhessek meg sajat csaladom legyen es stabil jo keresetem es ne legyek rabszolgamunkas. Illetve helyrehozni magamat es megvalositani a hobbijaimat, amit egyetem alattnem tudtam.

Perpill eleg negativan latom a jovomet a szakmamban, felek hogy a jelenlegi megingasom az tobb es utalni fogok abban dolgzni amiben, vagy hogy a betegsegem tonkreteszi azt, hogy mit leszek kepes elerni.

2022. szept. 26. 03:11
 18/18 anonim ***** válasza:
#14 nekem is leirhatod😁
2022. szept. 26. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!