Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másoknál is van hogy nem...

Másoknál is van hogy nem olyan életet élnek amilyet szeretnének?

Figyelt kérdés

Én sokszor magamba nézek de egyszerűen nem olyan az életem amilyet igazán szeretnék.

Próbálok küzdeni, harcolni hogy közelebb kerülnek ahhoz az élethez amire vágyom. De nagyon nehéz.

Nálatok hogy van ez az egész?

2022. szept. 25. 11:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Van egy alapbetegségem, ami behatárol több dologban, így nem tudok olyan életet élni, mint egy természetes személy, de igyekszem azért. (F)
2022. szept. 25. 11:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen az ellentéte minden és változtatni sem lehet rajta
2022. szept. 25. 11:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon kevés olyan szerencsés ember van, aki elmondhatja magáról, hogy ott van az életben ahol lenni szeretne.
2022. szept. 25. 11:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Betegség, tartós fogyatékosság miatt sajnos velem is ez van.
2022. szept. 25. 11:45
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nàlam is ez van :(

Ha akarsz besélni ròla nàlad mi a baj akkor írj

2022. szept. 25. 11:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges szerettem volna lenni, beteg vagyok. Jómódot szerettem volna, szegény vagyok. Sikereket szerettem volna, egy rakás kudarc vagyok. Szó szerint minden pont az ellenkezője, mint amire vágytam. Az a szerencsém, hogy legalább nem vagyok halhatatlan, így ez az életnek becézett rakás fos nem tart örökké.
2022. szept. 25. 11:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, aki azt éli? 😅

Én egy kis tanyát szeretnék, kerti tóval, kacsákkal, tyúkokkal, kecskékkel, és lovakkal, meg persze kerttel. Megtermesztenék magamnak mindent, meg lenne házi tej és tojás. Ellennék ott békében. Viszont jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy középszintű informatikusként fogom leélni az életemet egy kisebb albérletben. Ez kb a szöges ellentéte mindennek, amit szeretnék, de úgy érzem a jelen helyzetben hálás lehetek, hogy egyáltalán megélek.

2022. szept. 25. 12:01
 8/18 A kérdező kommentje:

Milyen jól hangzik az elején leírtak.

2022. szept. 25. 12:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
igen, betegségem miatt nem tudnak elfogadni.
2022. szept. 25. 12:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem így terveztem az egészet. Élem az életem, de nem ilyennek képzeltem el mikor fiatal voltam.
2022. szept. 25. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!