Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne érezzem magam egy...

Hogyan ne érezzem magam egy nyomoréknak, ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

A címben leírtam a kérdést

Képet NEM küldök, privátot se írjatok

Nem csak én beszélem be magamnak, sajnos úgy érzem, hogy a fejem miatt esélyt sem adnak sokan, barátkozás és munka szempontjából sem, automatikusan elkönyvelnek minden sz@rnak, hülyének, bunkónak, ilyesmi... meg még nagyon sokan még az alapvető tiszteletet sem adják meg

A szépek (vagyis legalább az átlagosak) SOK ESETBEN bezzeg tényleg hülyék, nem értenek jóformán semmihez és bunkók, mégis mindenki odavan értük

A fejem csúnya, plasztikai műtétre nincs pénzem, dagadt nem vagyok, normál alakom van, bár az sem homokóra, és ápolt vagyok

28 éves vagyok

És igen, irigy és frusztrált, van is okom rá

2022. szept. 24. 22:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Édesapám pont annak volt az ellenkezője, amiről írtam, végtelenül alázatos, önzetlen, megbízható, szorgalmas és kedves ember, aki mindig valami újat akart tanulni, még 70 éves kora felett is, szeretett rejtvényt fejteni (sudoku)

Nem kell teljesen ilyennek lennie, sőt, azt tartanám jobbnak, hogy nem fél kinyilvánítani a saját akaratát, de legyen kompromisszumkész, tehát nyugodtan kommunikálva lehessen vele megegyezni a mindkettőnknek jó megoldásokban... A döntéseket közösen hozzuk, és legyünk egymásra tekintettel

2022. szept. 25. 00:10
 12/21 anonim ***** válasza:

A lasztikai sebeszekkel meg lehet egyezni reszletfizstesben is!!

De eloszor probalkozz tinderen,mert nem biztos,h annyira gaz az arcod,mint,ahogy latod. Sok a ronda es vagy alacsony ferfi!!! Ok is szeretnenek bnot. A ferfiak elobb valasztanak egy csinos testu csunyabb not,mint egy szep dagadtat.

2022. szept. 25. 02:24
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Kezd úgy lejönni, mintha nem is az lenne a gondod, hogy "csúnya" vagy, hanem hogy senki sem elég jó neked.
2022. szept. 25. 02:26
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem a külsőségek számítanak nekem, de nem szeretnék kapcsolatot - pláne nem alkalmi viszonyt

Egyszerűen az fáj, hogy mindenki úgy kezel, mint egy darab sz@rt

2022. szept. 25. 02:27
 15/21 A kérdező kommentje:
De elpofázhatom ezt még hatvanötmillószor is
2022. szept. 25. 02:29
 16/21 A kérdező kommentje:
És miből fizessem ki a részletfizetést, okos?
2022. szept. 25. 02:30
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor így jártál. Nem kell ilyen bunkó stílusban válaszolgatni. Ezekszerint nem a kinézeted a legnagyobb probléma..
2022. szept. 25. 07:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Pszichológusnál már jártál?
2022. szept. 25. 10:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Igyunk! :)

2022. szept. 25. 10:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak irigy és frusztrált vagy, de még sugárzik is belőled a rosszindulat. Tipikusan az vagy, aki még ha álomszép lenne, akkor sem kellene sem barátnak, sem párnak, de még egy kósza numerára sem.
2022. szept. 26. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!