Hogyan ne érezzem magam egy nyomoréknak, ha csúnya vagyok?
A címben leírtam a kérdést
Képet NEM küldök, privátot se írjatok
Nem csak én beszélem be magamnak, sajnos úgy érzem, hogy a fejem miatt esélyt sem adnak sokan, barátkozás és munka szempontjából sem, automatikusan elkönyvelnek minden sz@rnak, hülyének, bunkónak, ilyesmi... meg még nagyon sokan még az alapvető tiszteletet sem adják meg
A szépek (vagyis legalább az átlagosak) SOK ESETBEN bezzeg tényleg hülyék, nem értenek jóformán semmihez és bunkók, mégis mindenki odavan értük
A fejem csúnya, plasztikai műtétre nincs pénzem, dagadt nem vagyok, normál alakom van, bár az sem homokóra, és ápolt vagyok
28 éves vagyok
És igen, irigy és frusztrált, van is okom rá
Én meg mélynövésű vagyok férfi létemre, ergó sosem lesz esélyem az igazán jó csajoknál.
Az élet ilyen, ki tudja mi miért van?
Igyunk
Egyszer randiztam egy 155 cm magas pasival, nagyon helyes volt, de megijedt tőlem kb, pedig csak 170 cm vagyok. Én nem mondtam neki, hogy engem zavarna a mérete, meg nem is mondta nekem találkozó előtt, úgyhogy inkább csak meglepődtem.
Egy pár perc után ott hagyott, mert nagyon megijedt, hogy milyen magas vagyok, és elszaladt szó szerint. Soha többé nem beszéltünk.
Ennyi bàtorsàggal ne is várj csodát, egyes. Lehet pont te voltál az mondjuk. XD
Kérdező, nincs olyan, hogy csúnya. Lesz olyan, akinek te leszel szép. Azg írtad jó az alakod, ápolt vagy, akkor mitől lennél csúnya? Indokold meg.
De, mint írtam olyan nincs. Lesz olyan pasi aki rád néz, és más nem az alakod tetszeni fog neki, de lesz olyan akinek az arcod is. Én nem vagyok csúnya, sokan mondták már, hogy szép vagyok, mégis egyedül vagyok 1,5 éve. Még randim sem volt ennyi idő alatt. Tudom, biztos kibírhatatlan vagyok, meg stb.
Jó, megindokolom: alacsony a homlokom, nagy az orrom, vékony a szájam, buta/szomorú tekintetem van. Olyan arcom van mint egy ősembernek kb, mellé beesett is az alváshiánytól (alkohollal, droggal egyáltalán nem élek, nem is dohányzom)
Pozitívum, hogy nem vagyok ragyás, a hajam nagyon szép, világosbarna, félhosszú és selymes, épp ezért, a rusnya arcomtól marhára elüt
A pártalálásról letettem, számomra a legtöbb emberben amúgy sincs semmi különleges vagy vonzó, se személyiségre, se külsőre (még a kigyúrt, magas, konvencionálisan jóképű, gazdag pasikban sem)
Nem vagyok ferdehajlamú, csak ritkán érzek vonzalmat vagy szerelmet bárki iránt... Szerencsére, így is sajnálom azt, aki iránt igen
Sminkeléssel hogy állsz, kérdező?
csinosan öltözöl?
Ezek sokat számítanak.
És sokat kell mosolyogni, az megváltoztatja az emberek hozzáállását.
tudom nagy okosságokat írtam, pedig tényleg igaz.
Társkeresőn próbálkoztál már? A csúnyább lányok még mindig előnyben vannak a csúnyább férfiakhoz képest, a férfiak elkeseredettebben próbálnak párt találni (az incel sztereotípia nem véletlenül őket veszi elsősorban célba). Nem lehetetlen érdekes embert találni, csak kitartás kell hozzá.
A szép/beképzelt/együgyű emberekkel meg csak annyit lehet tenni, hogy ignoráljuk őket, amennyire a körülmények megengedik.
Csinosan öltözök, de egyszerű ruhákba, szeretem kiemelni a derekamat, testhezálló fekete farmert, vagy A-vonalú szoknyát/ruhát hordok, szövet dzsekit/kabátot és bőr cipőt/csizmát szoktam felvenni utcára
Gyakran feketében vagyok
Smink... Szempillaspirált, korrektort, szemöldökceruzát és rúzst szoktam használni, de csak egy kicsit javít a helyzeten
A hajamat hátra szoktam fogni, vagy félig hátrafogni, egy szép csattal
Szeretem a fülbevalókat is, ezekből egyszerű köveset és aranyat/aranyszínűt hordok
Utolsónak, mondom, a legtöbb ember egyszerűen nem tud érdekelni, mert se kinézetre, de főleg nem személyiségre nem tetszenek, olyan egyformák, sekélyesek, jellegtelenek és unalmasak
Még a tipikus "gigachad" sem tetszik, de az anyagi státusz sem számít nekem...
Unalmas a legtöbb ember, mert ugyanazokat a sablonos dolgokat szeretik, nincs egyedi véleményük és ízlésük, nem lekesednek igazán semmiért, túl komolyak vagy nagyon erőltetett humoruk van, esetleg mások nyomorát tartják viccesnek, provokálnak, megaláznak másokat, nem megbízhatóak, nincs bennük alázat, empátia, szeretni tudás és kompromisszumkészség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!