Fénykép vagy a tükör áll közelebb a valósághoz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egyik sem a teljes valóságot mutatja,de melyik áll közelebb ahhoz a valósághoz,ahogy az emberek látnak?Pl tükörben sokkal kevésbé veszem észre azt a szépséghibám,amit fotón nagyon.Egy ember pl hogy láthat élőben?Inkább azt a fajta arcom amit a fotón látok,vagy inkább azt amit a tükörben?És egy telefon kamerája mennyire ad valós képet?Egy jobb minőségű telefon,pl egy iphone.2022. jún. 11. 17:40
1/13 anonim válasza:
Csak az számít az egész eddigi életedben hogyan bántak veled!
Ebből már tudhatod mennyire nézel ki jól.
2/13 A kérdező kommentje:
gondolom te vagy az,aki azt írja mindenhova hogy azért nincs nője,mert csúnya,és a nőknek csak a kinézet számít.Igaz?
2022. jún. 11. 17:45
3/13 anonim válasza:
Van barátnőm és nem erre gondoltam!
4/13 anonim válasza:
Most írta valaki mennyire idiótán értelmezik egyesek a válaszokat!
5/13 A kérdező kommentje:
Nem,csak van egy troll,vagy nem tudom hogy troll-e,és minden párkopcsalati kérdéshez azt írja,hogy a nőknek csak a kinézet számít,és neki azért nincs nője,mert csúnya.Azt hittem hogy ő volt...
2022. jún. 11. 17:51
6/13 anonim válasza:
A fotó általában közelebb áll ahhoz, ahogy mások látnak.
7/13 anonim válasza:
Nem ismerkedés részére értettem, inkább az emberek hozzáállására mondtam:
Szép eberek több pontot kapnak szimpátiára mint kevésbé attraktív társaik!
Persze vannak empatikus emberek akik mindenkivel kedvesek.
8/13 anonim válasza:
amit írtam az nem aranyszabály!
9/13 anonim válasza:
A fénykép.
A tükörben a tükrözött képed sokkal gyakrabban látod, megszoktad, ezért látod jobbnak.
A fotón lévő kép ezért szokatlan.
10/13 A kérdező kommentje:
És a fénykép kb mennyire áll közel a tényleges valósághoz? Pl profil nézetből nagyon nem szeretem az arcomat,de előlről igen, fényképen, és tükörből is. Pl ha csinálok magamról profilból 5 képet, min az 5 kép más. Elég ha csak 1cm-et máshogy tartom a fejem, teljesen más lesz a kép. Élőben kb ez hogy nézhet ki?
2022. jún. 11. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!