Láttatok már nagyon csúnya balesetet? Leírod mit láttál?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 16:42
1/14 anonim válasza:
Élőben szerencsére nem. Videón viszont már sokat. Volt egy-kettő ami után nem nagyon tudtam aludni..
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értettem, hogy élőben. Bocsi :)
2022. szept. 24. 16:46
4/14 A nagy Levin válasza:
Egyszer láttam valakit, akit elütöttek, külön volt az egyik lába és a feje. Éjszaka volt, úgyhogy nem láttam túl részletesen, de azért elé jól. Soha nem "kísértett", de néha még mindig eszembe jut, pedig negyven éve történt.
5/14 anonim válasza:
Amikor kórházban voltam, a szobatársaim elég durván össze voltak törve.
De a konkrét balesetet nem láttam, csak a sokszoros töréseseket, akik elmesélték a balesetüket.
Azóta nem motorozom és óvatosan megyek létrára.
6/14 anonim válasza:
Láttam többet is! Sajnos!
Eggyik, mikor motoros ütött el egy futót! Leszakadt térdből a lába! Ott volt tőle pár méterre még futócipőben a láb másik fele! Őt meg próbálták életben tartani! Akkor mentünk el mellettük!
De sajnos voltam részese is balesetnek!
7/14 anonim válasza:
Tavalyelőtt karácsony előtt pár nappal elindultunk vásárolni. Egy faluba értünk volna éppen be, amikor egy autót láttunk az út közepén állni. Közelebb érve egy másikat keresztben, egy harmadikat a gödörben. Még nem voltak ott a szervek, közvetlen a baleset után értünk oda. Utána jöttek a tűzoltók, rendőrök, mentők. Úgy döntöttünk, hogy kikerüljük az út melletti kerékpárúton. A gyerek a hátsó ülésen ült, én az anyóson. Le akartam takarni a szemét, hogy nehogy meg lásson valamit, és ahogy ebből a pózból kinéztem a gyerek ablakán, az út közepén álló autóból egy félig kilógó test nézett rám. Szerintem soha nem fogom elfelejteni.
8/14 anonim válasza:
7es: nem gondoltál arra, hogy megállj és segíts ?
Ha még nem voltak ott a mentők, akkor azért meg lehetne kérdezni, hogy helló mizu.
9/14 anonim válasza:
Beszéltünk azzal az autóssal, aki már ott állt, úton volt segítség, meg is vártuk az érkezésüket, nyílván nem hagytuk volna ott őket csak úgy ott. Sajnos mind a két sofőr halott volt.
10/14 anonim válasza:
8-as, amikor megyek valahová a gyerekkel nem gondolok arra, hogy megáljak és segítsek, a gyerek meg 10-15 percen keresztül nézegesse a félbeszakadt testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!