Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tud néhány ember...

Miért nem tud néhány ember köszöni a pénztárosnak?

Figyelt kérdés
Minden vevőnek ugyanúgy hangosan napszaknak megfelelően köszönök de van néhány ilyen néma ember aki nem hogy nem köszön de még ide se néz miközben fizet:)
2022. szept. 24. 20:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Pont hogy a pénztárosok nem köszönnek vissza mikor rájuk köszönök
2022. szept. 24. 21:40
 22/30 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem soha meg se fordult a fejemben hogy köszönni kéne a pénztárosnak"

Ekkora p.raszt vagy és még büszke is vagy rá? Az szép... Ha megyek valahova, illő köszönni. Előfordul, hogy az eladó sem köszön, de az legyen az ő szégyene. Alapvető illem köszönni...

2022. szept. 24. 22:32
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkók. Ezen tényleg kár felhúzni magadat. Gondolj bele hogy milyen szar lehet nekik. Ekkora suttyók, és még csak nem is tudnak róla.
2022. szept. 25. 00:09
 24/30 anonim ***** válasza:
24%

Pénztáros voltam,igaz hogy csak nagyon rövid ideig.

Hidd el,sztem marhára nem érdekel senkit hogy ki mit csinál.

Én azoktól voltam kiakadva,akik képesek voltak kipakolni a fél boltot ahelyett,hogy megrendeltek volna otthonra egy Ifával egy csomó mindent.

Nem vagyok magas,mindig meg kellett számolnom hogy tényleg 10 vagy 11 sör van a kosárban.

Na most abból olyan idomokat lehet csinálni...

Azt leszrtam volna,ha nem köszön.

És ez csak egy dolog,van ezer.

Az ő életük se könnyű.

Tiszta gyári munka,bolt válogatja hogy kiket mennyire hajtanak.

A nem köszönés szerintem a legkisebb probléma.

2022. szept. 25. 16:34
 25/30 anonim ***** válasza:
36%

azért a 12es abban igaza van, hogy sok pénztáros tényleg frusztrált, és nagyon vágynak a figyelemre.

Azért ezen az oldalon is vannak elég érdekes megnyilvánulások: "jajj nem mindenki köszön vissza", "brühühü, tegezett a vásárló" stb. micsoda problémák.

2022. szept. 30. 12:03
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Aztán némi keresgélés után nyávog, hogy kéne a segítség. Utána már kisebb arcuk van :)"

Viszont te utána is csak egy eladó maradsz, ami valljuk be, sima betanított a munka, a "bunkó" vevő meg lehet, hogy informatikus vagy bármi más, "kicsit" intellektuálisabb, jobban fizető munkakörben dolgozik veled ellentétben.

Te meg utána nyíghatsz tovább a bunkó vevők miatt egy olyan munkát végezve, amire szinte csak nőket vesznek fel és egy csimpánz is el tudna látni.

2023. okt. 30. 09:39
 27/30 qkker1 ***** válasza:

26-os

Ritka lenéző bunkó vagy!

Nem mellesleg az eladó is egy SZAKMA, 3 éves szakmunkásképzőben tanítják!

2023. okt. 30. 10:19
 28/30 anonim ***** válasza:
5%
máshol 2 hónap alatt is megtanítják nekik amivel 3 évig szakmunkássuliban nyúzzák őket [link]
2023. okt. 30. 11:34
 29/30 A kérdező kommentje:

26

Az eladó nélkül termeszthetne az informatikus úr mindent a kertbe mert nem lenne hová be menni vásárolni .

2023. okt. 30. 15:48
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
akkor is megoldanák az emberek, csak nem vásárolni mennének be a termesztőkhöz hanem elvenni :) bár olyan időkben már nem lenne sok szökség informatikus urakra sem
2023. okt. 30. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!