Miért nem tud néhány ember köszöni a pénztárosnak?
"Nekem soha meg se fordult a fejemben hogy köszönni kéne a pénztárosnak"
Ekkora p.raszt vagy és még büszke is vagy rá? Az szép... Ha megyek valahova, illő köszönni. Előfordul, hogy az eladó sem köszön, de az legyen az ő szégyene. Alapvető illem köszönni...
Pénztáros voltam,igaz hogy csak nagyon rövid ideig.
Hidd el,sztem marhára nem érdekel senkit hogy ki mit csinál.
Én azoktól voltam kiakadva,akik képesek voltak kipakolni a fél boltot ahelyett,hogy megrendeltek volna otthonra egy Ifával egy csomó mindent.
Nem vagyok magas,mindig meg kellett számolnom hogy tényleg 10 vagy 11 sör van a kosárban.
Na most abból olyan idomokat lehet csinálni...
Azt leszrtam volna,ha nem köszön.
És ez csak egy dolog,van ezer.
Az ő életük se könnyű.
Tiszta gyári munka,bolt válogatja hogy kiket mennyire hajtanak.
A nem köszönés szerintem a legkisebb probléma.
azért a 12es abban igaza van, hogy sok pénztáros tényleg frusztrált, és nagyon vágynak a figyelemre.
Azért ezen az oldalon is vannak elég érdekes megnyilvánulások: "jajj nem mindenki köszön vissza", "brühühü, tegezett a vásárló" stb. micsoda problémák.
"Aztán némi keresgélés után nyávog, hogy kéne a segítség. Utána már kisebb arcuk van :)"
Viszont te utána is csak egy eladó maradsz, ami valljuk be, sima betanított a munka, a "bunkó" vevő meg lehet, hogy informatikus vagy bármi más, "kicsit" intellektuálisabb, jobban fizető munkakörben dolgozik veled ellentétben.
Te meg utána nyíghatsz tovább a bunkó vevők miatt egy olyan munkát végezve, amire szinte csak nőket vesznek fel és egy csimpánz is el tudna látni.
26-os
Ritka lenéző bunkó vagy!
Nem mellesleg az eladó is egy SZAKMA, 3 éves szakmunkásképzőben tanítják!
26
Az eladó nélkül termeszthetne az informatikus úr mindent a kertbe mert nem lenne hová be menni vásárolni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!