Miért ilyen erőszakos néhány lmbtq-s ember?
Ehhez nem kell LMBTQnak lenni.
Ugyanez történik, ha kijelented, hogy nem kedveled a kutyákat. Vagy épp, hogy kedveled a kutyákat.
Esetleg ha azt mondod, hogy te a nagy melleket szereted. Vagy a kis melleket. Vagy ha nem érdekelnek a mellek.
De akár az is, ha azt mondod, hogy az egészmogyorós Boci coski jobb mint a Milka.
Az internet lényege, hogy mindig, mindne körülmények között jön valami gyökér, aki beléd köt. Vagyhát nem ez a lényege, de fő jellemzője:D
Ilyen jellegű kérdésben tök felesleges akármilyen hozzászólást is írni, mert vagy homofób leszel, vagy a másik oldal támad be.
Megkíméled magad egy csomó gépeléstől, hidd el, a való életben (kivéve talán ha pl egy pridera tévedsz) senki nem fog veled ebben a témában vitázni.
#2 és #7 amúgy tök igazatok van, felesleges vitába szállni ilyen témában bárkivel, de amikor az embert ok nélkül vádolják homofóbiával, az zavaró tud lenni.
Igazából azt vettem észre, hogy nagyon könnyen dobálóznak ezzel a szóval, bárkire ráaggatják manapság.
9
én már véleményt se írok sehova, semmilyen poszthoz, így nem tudnak betámadni, szinte teljesen száműztem az életemből ezt a témakört, mivel semennyire nem érint
de ha lmbtq ember/vagy homofób lennék, akkor se állnék le vitatkozni random emberekkel az interneten.
Ez vonatkozik a smájlikra/reakciókra is, régebben többször is volt olyan hogy egy nevetős hangulatjel miatt regényeket írtak, én buta meg persze válaszoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!