Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen erőszakos néhány...

Miért ilyen erőszakos néhány lmbtq-s ember?

Figyelt kérdés
Az ember már meg se mer szólalni, mert azonnal rámondják, hogy homofób. Most éppen egy külföldi oldalon "vitáztam" össze egy ilyen habzószájúval, de magyarok közt is rengeteg ilyen akad. Nem történt semmi, csak leírtam egy adott személyről, hogy szerintem nem meleg, mert nőket és férfiakat is szeretett már egyaránt, szóval gondolom biszex, és azonnal nekem támadtak, hogy én szemét homofób :D Ez most csak egy példa, de nagyon sokszor tapasztalni ilyet, hogy az ember tesz egy kijelentést, ami nem homofób, normális gondolat, csak éppen nem egyezik az lmbtq-s emberke gondolataival, és akkor már egyből agresszíven letámadják az embert, hogy mocsok homofób. Nem értem.
2022. szept. 7. 12:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tanulok tőled! :) Ezentúl én se állok le vitázni. Köszi mindenkinek a válaszokat!

2022. szept. 7. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Annyira bírom amikor az ilyen állástalan, hobbi nélküli interneten élő nyomorékok arra panaszkodnak, hogy a neten nem beszéltek velük kellő tisztelettel...

Ha életedben egyszer elhagynád a kis depresszió barlangodat, akkor megtudnád, hogy a való életben hogy beszélnek az emberek a melegekről.

Nekem pl munkahelyen kell hallgatnom a homofobok vinnyogását (három munkahelyem volt, és mindenhol előkerült valahogy hogy jajjjj a büdös mocskos pedofil köcsögök elnyomásban tartják a heterokat) aztán ott nincs ám lehetőséged arra, hogy elsétálj a beszélgetéstől...

A hozzád hasonló tarsadalmi parazitáknak direkt küzdeniük kell ahhoz hogy belétek kössenek - fel kell lépned egy olyan oldalra ahol TUDOD, hogy nem osztják a véleményedet + meghozod azt a tudatos döntést, hogy begépeled a semmitérő kommentedet + megvárod hogy az ottlévők nekedessenek, mert a fajtádnak olyan jó érzés az önsajnálat, és az áldozatkomolexus, mint a heroin.

Nehogy már téged keljen sajnálni, mert magányodban és unalmadban keresed a konfliktust, miközben egy csomó normális ember a való életben még akkor sem tudna elmenekülni előle, ha akarna.

2022. szept. 7. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Erőszakos minden közösségben van, olyan is, aki ok nélkül sérteget meg gúnynévvel illet másokat.
2022. szept. 7. 16:09
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 😐
2022. szept. 7. 17:24
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
A sokszorosan megszavazott magyar kormány és az ország nagy része nyíltan beszél úgy a melegekről, mint gyerekeket megrontó szexuális deviánsokról, de jaj, hát biztos nagyon rossz lehetett ahogy egy külföldi fórumon neked kegyetlenül beszóltak, mert homofób vagy...! Puszikát is kérsz a nagy megrázkódtatásod miatt???
2022. szept. 7. 17:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Na.. pont ezekről az emberekről szólt a kérdésem.
2022. szept. 7. 21:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szemléltetést :D
2022. szept. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!