Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tud néhány ember...

Miért nem tud néhány ember köszöni a pénztárosnak?

Figyelt kérdés
Minden vevőnek ugyanúgy hangosan napszaknak megfelelően köszönök de van néhány ilyen néma ember aki nem hogy nem köszön de még ide se néz miközben fizet:)
2022. szept. 24. 20:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Nekem soha meg se fordult a fejemben hogy köszönni kéne a pénztárosnak
2022. szept. 24. 20:29
 12/30 anonim ***** válasza:
10%

9 nekem vmi fogyelemhianyos frusztráltaknak tűnnek.

En amikor elado voltam en nem azon pattogtam hogy vegyenek észre. Ker vmit kiadom fizet es csá.

Az se erdekelt ffi vagy nő a vevő.

De itt meg rendszerint olvasok mss eladokról hogy őket eszre kell venni meg minden szar.

2022. szept. 24. 20:32
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ilyen emberek akik nem köszönnek, ahogy vannak olyan pénztárosok akik szintén nem köszönnek vissza.
2022. szept. 24. 20:41
 14/30 anonim ***** válasza:
58%
De mit kell azon fennakadni ha nem koszon egy vevo. En biztos nem tornék pálcát felettük mint mások.
2022. szept. 24. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
21%
én fordítva szoktam tapasztalni, mindig mondok valamit, maximum nem annyira hallatszódik mert halk vagyok és zaj van, de a végén is elköszönéskor megköszönöm és lezárom viszláttam, helóval. volt olyan cigánylány pénztáros is aki egyikre sem reagált, de ugyanúgy a hiperben a fehérbőrű néni sem, mert olyanja volt. nem veszem magamra, én a részemről megtettem, és legfáradtabb helyzetemben is ki tudnék magamből ennyit erőltetni, mivel illem része (valamiért az is belém ivódott hogy mondom hogy kártyával szeretnék fizetni ha úgy van, de látom hogy van akinek az össz kommunikációja annyiban merül ki hogy "kártya" és több szót nem is váltanak)
2022. szept. 24. 21:05
 16/30 anonim ***** válasza:
97%

Én is eladó vagyok. Sok a bunkó, ez van. Én már meg sem lepődök. Aki belép, annak illik köszönnie, ha erre sem képes, én sem nyitom ki a szám, mert minek.

Birom, amikor a kőbunkó tajparasztok betrappolnak nagy magabiztosan, még ha előre köszönök, sem fogadják, rám sem pillant. Aztán némi keresgélés után nyávog, hogy kéne a segítség. Utána már kisebb arcuk van :)

2022. szept. 24. 21:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkók, sietnek: saját magukat is le akarják előzni.
2022. szept. 24. 21:11
 18/30 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem sem kell kiakadnod, ha nem köszön egy vevő. Lehet, alapból bunkó, felesleges magadra venni8, lehet, amúgy szokott, csak most elkalandoztak a gondolatai, fáradt, fáj a feje/foga, hasmenése van, 1 órás késében van és ideges vagy olyan szerelmes, hogy a fellegekben jár, elmerült a zenében ...
2022. szept. 24. 21:12
 19/30 anonim ***** válasza:
26%
Tudomásul kell venni, hogy a pénztáros a kasszagép része, egység az egész, túlzott udvariasság köszönni a pénztárosnőnek. Én teljesen feleslegesnek, sőt kifejezetten idegesítőnek tartom, amikor a pénztáros nekem köszön. Egyszerűen nincs köztünk semmiféle olyan személyes viszony, ami a köszönést indokolná (az szerintem az áruház vezetősége által kiadott értelmetlen utasítás). Hasonló ehhez az, amikor egy ismeretlen, eldugott falu szélén bandukolva jön szembe egy helybéli, aki előre köszön nekünk, pedig soha nem láttuk egymást és nem is lesz dolgunk egymással. Ez nyilván az ősi, állati félelem "humanizált" megnyilvánulása, amikor azt hisszük, hogy ha köszönünk az idegennek, akkor már nem vagyunk idegenek egymásnak, tehát nem is kell félnünk egymástól.
2022. szept. 24. 21:26
 20/30 anonim ***** válasza:
5%
Miért lennének bunkok? Én is ha bemegyek egy üzletbe, KÖSZÖNÖK! Visszaköszön valaki? Nem jellemzö! Ha a pénztáros köszönt, ugy tekintem , hogy most fogadták az üdvözlésemet és köszöntek VISSZA az üzletben. A pénztártol valo távozáskor természetesen ELKÖSZÖNÖK. Szoval hol itt a bunkoság????
2022. szept. 24. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!