Miért van szar szaga néhány embernek?
Figyelt kérdés
Reggel voltam a boltban és a pénztárnál az előttem lévő öregasszonynak olyan undorító szar szaga volt hogy szinte még most is érzem.
Nincs neki wc papírja otthon? vagy soha nem fürdik? vagy miért??
2022. szept. 14. 23:57
1/9 anonim válasza:
Seggszaft. Van akiből kifolyik egy kevés a fing*ással...
2/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy miért van így.
3/9 A kérdező kommentje:
Erre van megoldás: PELENKA. eléggé demens lehet ha elfelejti hordani....vagy lehet nem is tud róla hogy beszart
2022. szept. 15. 00:10
4/9 anonim válasza:
Ő maga nem érzi magán hogy szarszagú, mert egy idő után hozzászokik az orra.
6/9 anonim válasza:
pár év, és ti is ilyenek lesztek, ha nem rosszabb. :)
(nálatok valószínű bejátszik még a dögszag is, amikor a diabétesztől rohad le a lábatok)
7/9 Darius- válasza:
Lusta furdeni. A hulla is 3 nap utan buzlik.
8/9 anonim válasza:
Vannak idősek, akik A, feledékenyek; B, vannak, akik full spórolnak mindennel, így a higiénia náluk kb. 0; C, idős korban rosszabbodnak az érzékszervek állapota (szaglás, íz érzékelés, stb.).
9/9 anonim válasza:
A legtöbb idős még úgy nőtt fel, hogy nem volt vezetékes víz (főleg falun), lavórban mosdottak meg, teljesen mások voltak a higiéniai normák. Régen mindenkinek hasonló szaga lehetett, de ez nem volt feltűnő. Most azért feltűnő, hogy egy-egy idős büdös, mert a legtöbbeknek átalakult a tisztálkodási rutinja az idők során, viszont vannak, akik továbbra sem zuhanyoznak mindennap vagy mosdanak meg nagydolog után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!