Mennyire tartjátok tapintatlanságnak? Ilyenkor illik tekintettel lenni a másikra?
Ha két szomszéd közül az egyiknél haláleset történt és ennek másnapján a másik szomszéd, úgy, hogy tud a halálesetről, kiül a teraszra és bulis zenét hallgat, jól érzi magát.
Ez tapintatlanság a halott után maradt rokonokra nézve? Vagy nem kell tekintettel lenni rájuk?
Az másik ember gyakran csinál ilyen kiülős délutánokat.
Jaj, csak nem a németből hazajött srác vagy?:D
Nem, nem tapintatlanság. Egy helyzet van, amikor egy külső ember halála miatt el kell halasztani a szülinpodat: Ha Észak-Koreában élsz és a szülinapod a nagyvezér halálának dátuma körüli héten van.
Nő vagyok és nem rólam van szó.
Egy ismerősöm rokonánál történt, csak elgondolkodtatott, mert én lehet, hogy illetlenségnek tartanám.
De igen, tapintatlan, méghozzá rettentően.
Persze ide csupa proli irkál, úgyhogy nem csodálkozom a válaszon.
Proliország.
8, miért tapintatlanság?
Nem hívom meg bulizni a szomszédot, nem dörgölöm az orra alá, csak simán a saját kertemben élem a saját életem. Ő meg a sajátjában a sajátját. Majd ha én temetek, ő is azt fog csinálni amit akar.
Vagy úgy gondolod, hogy tartozik ennyivel az ember? Te sem gyászoltál, pedig pár hete meghalt nagyanyám... tapintatlan bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!