Elégedett vagy a munkáddal vagy a magánéleteddel?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 21:46
A kérdező szavazást indított:
Csak a munkámmal vagyok elégedett
Csak a magánéletemmel vagyok elégedett
Mindkettővel elégedett vagyok
Egyikkel sem vagyok elégedett
50 szavazat
1/21 anonim válasza:
A munkammal nagyjabol elegedett vagyok, vegre azt csinalom amit szeretek, de a maganeletem pocsek. Baratok nincsenek, inkabb csak 1-2 tavoli haver, csaladomrol inkabb ne is beszeljunk, es meg a mentalis egeszsegem is a padlon van. Katasztrofa. :D
2/21 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett egyikkel sem, de ha azt nézem, hogy leehetne rosszabb is a helyzetem, akkor azt kell mondanom, hogy mindkettővel elégedett vagyok.
3/21 anonim válasza:
Munkám nincs, magánéletem sincs, ilyenkor mit kell megjelölni?
4/21 anonim válasza:
Mindkettővel elégedett vagyok - ami nem problémamentességet jelent, hanem hogy dolgozom a problémáim megoldásán!
5/21 anonim válasza:
egyik sincs,sőt lehet én se leszek,nemsokára
6/21 anonim válasza:
A munkámmal elégedett vagyok. Szeretem amit csinálok. Idén lettem csoportvezető. A fizetés is jó.
A magánéletem ezzel szemben romokban. Egyke vagyok, szüleim már nem élnek. És két hete raktam ki a barátomat miután csúnyán átvert. A legjobb barátnőm pedig külföldre költözött. Szóval ötven ötven százalék.
7/21 anonim válasza:
Az egyetlen dolog amivel elégedett vagyok az életemben az az új thai étterem, amit úgy két hete találtam. Minden más: kuka.
8/21 anonim válasza:
A munkámmal nagyjából elégedett vagyok. Azért nagyjából, mert a bajom igazából pont az vele jelenleg, hogy elégedett vagyok vele: semmi célom nincs benne jelenleg, csak bejárok, és próbálom magam elfoglalni.
A párkapcsolati életemmel jelen percben maximálisan elégedett vagyok. Az asszony szeret, én is őt, támaszom a bajban, én is neki, nedves rám a ..., nekem is áll rá a ...
10/21 anonim válasza:
Van egy csodás férjem és egy álom munkám. Látszólag csodás életem van, de a traumák megkeserítik minden percemet. A karmának köszönhetően elmondhatom, hogy olyan munkám van, amiről sokan álmodni se mernek. Akik annak idején szekáltak most jó nagy pofonokat kapnak az élettől. Mindenki azt kapja amit érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!